A2 ehliyetimi aldım

Fırsatını bulup bir türlü ehliyeti alamıyordum. Tabi ehliyet olmadan da motoru :) bütün işlemleri perşembe halledip bugün ehliyeti teslim aldım darısı motora inş. Kışın alıp(ucuz olduğu için) uygun havalarda da binmeyi düşünüyorum ama daha önce hiç sürmedim sizce de alıyım mı yoksa illa yazı bekliyim mi?

Benim sıralamam şöyleydi:

Ehliyet,eğitim,kask mont eldiven ve motor.İyi ki de öyle yapmışım.Motoru sıfır aldığım için yaz kış pek fark etmedi.

Hakkında hayırlısı..

Hayırlı uğurlu olsun ehliyetin. Bende bir hevesle ehliyeti aldım ama motoru erteledim habire. Kısmetse sanada banada motor lazım şimdi :)

ehlıyetınız hayırlı ugurlu olsun . motor almanın tam zamanı bu aylarda uygun bulabılırsın ozellıklede ocak ayında ılanlar gıttıkce cogalacakdır dıye dusunuyorum. dionysos06 ( sami abi ) ile sana 1er motor bulmak lazım :D

hayırlı uğurlu olsun motoru al bence evin yanlarında çoluk çocuk yokken sakin zamanda hafif turla yavaş yavaş alışırsın aman korumasız bineyim deme

Ehliyetin hayırlı olsun.Motor olarak aklında bir model kesinleştirmediysen.2014 beklemeni öneririm yeni modeller ile bayağı renkli geçiceğe benziyor.

Ehliyetin hayırlı olsun bende almayı düşünüyorumda yaza artık. Motoru kullanmayı öğren ondan sonra motor al ama ekipmanı unutma.

Teşekkürler :) inş. en yakın zamanda alırız _play_06

Son düzenleme:
Hayırlı uğurlu olsun ehliyetin. Bende bir hevesle ehliyeti aldım ama motoru erteledim habire. Kısmetse sanada banada motor lazım şimdi :)
Kafaya koyduktan sonra halledilir diye düşünüyorum :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------

Ehliyetin hayırlı olsun.Motor olarak aklında bir model kesinleştirmediysen.2014 beklemeni öneririm yeni modeller ile bayağı renkli geçiceğe benziyor.

Vallahi kardeşim aklımda büyük ccli chopper motorlar vardı ama uzun bir araştırma ve danışmadan sonra düşüklerle başlayıp daha sonra yükseklere geçmek gerektiğine karar kıldım. Aklımda mr 150 vulture var

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:00 ----------

Ehliyetin hayırlı olsun bende almayı düşünüyorumda yaza artık. Motoru kullanmayı öğren ondan sonra motor al ama ekipmanı unutma.

Çevremde kimsenin motoru yok alıp öğrenmekte mantıklı :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:03 ----------

hayırlısı olsun, darısı başıma :)

İnş. :) :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar