Bu bilgisizce yazılan yorumu okuyunca sesli gülüyorum neden çünkü uzaktan davulun sesi gerçekten hoş gelir,
Senin açmış olduğun konuya öyle yorumlar yazmışlar ki vay dedim kendi kendime biz hiç bir şey bilmiyormuşuz hatta birisi ATM den yatır falan demiş,
Şimdi Hangi soruna cevabına başlıyım,
MEB Direksiyon sınavı aldığı için ücret 60TL doğru,01 ocaktan önce 50TL idi şimdi 60TL oldu.
Çoğu kurs direksiyon harcı alır bizde alıyoruz yalan yok neden çünkü direksiyon sınavı gerçekten zor. Direksiyon hocaları sınav günü sabah 06:00 de başlarlar ta ki 17:45 kadar sınav yaparlar ve bu sınav bazı yerlerde 2 gün bazı yerlerde ise 4 gün sürer, Şimdi size yönetmelikten bahsedeyim biraz Direksiyon sınavlarını MEB yapar der,peki MEB aracı var mı? veya direksiyon hocası? benim bildiğim kadarıyla yok, belki siz biliyorsunuzdur var mı?
Direksiyon sınavı sürücü kurslarının hocaları ve araçlarıyla yapılıyor ve milli eğitim kendi hocaları yani komisyon üyeleri için 60TL adaya bankaya yatıttırıyor ama sürücü kursunu hocalarına veya araçlarına 2 gün veya 4 gün sınav yaptırıyor ama hiç bir mali desteği olmuyor,Artı komisyon üyelerine de öğle yemeğini direksiyon hocaları ısmarlıyor, bunların parası da direksiyon hoclarının cebinden çıkıyor,
Neden şimdi sürücü kursu direksiyon sınav ücreti almasın,işte bu aldığı ücret bu masrafları karşılıyor,
Artı demişsin ki direksiyon hocları tonla para alıyor ben tonla para alan bir direksiyon görmedim sen gördün galiba en iyi maksimum 1500TL alır.
Bu 60TL dosya masrafı Kurs ücretinin düşük olmasından kaynaklanıyor,
Başka sorun varsa severek yanıtlarım konuda yazılan boş muhabbetlere bakma hepsi fasa fiso????