A2 ehliyete uygun uzun yol motoru

Motosikleti
Dominar D250
Bir tane cbr500r alıyorsun, arkaya soft çanta, çadır ne varsa yüklüyorsun , oluyor sana uzun yol motoru. 10.000 km'den fazla bu şekilde yol yaptım hiç beni üzmedi. Bu bloğun sağlamlığı tartışılmaz zaten.

çanta için öneriniz var mı? arkaya kurye tarzı sabit çantaları sevmiyorum, böyle lastikle bağlamalı bir çanta düşünüyorum.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
çanta için öneriniz var mı? arkaya kurye tarzı sabit çantaları sevmiyorum, böyle lastikle bağlamalı bir çanta düşünüyorum.

bu tarz bir şey alma supersportların arka seleleri çok küçük motordan taşıyor alacaksan hondanın şu çantaları gibi al

illa ben büyük istiyorum diyorsan da ben bunu kullanıyorum

Motosikleti
CBR 500 R

Forte GT 700886 kullanıyorum. Ortalama 10 günlük bir turda yetecek kadar malzeme alabiliyor. Üstünde çadır ve mat bağlamak için kilitli kemerleri var. Ancak kendi sabitleme kemerleri çok güven vermiyor o yüzden haricen bir halatla bağlıyorum. Güzel bağladığın sürece hiçbir şey olmaz , 180 kilometreye kadar çıktım yerinde sabit kalıyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu fotoğraftan daha iyi anlayabilirsin.

Son düzenleme:
Motosikleti
Honda CBR500R
Ben arkaya şöyle bir çanta takıyorum çok işime yarıyor. Körüklü M beden NXR 2 çok rahat sığıyor ve ıvır zıvır koymaya yer de kalıyor. Kask koymam, malzemelerimi koyacağım dersen de idare eder. Kendi klipsleri var artçı selesinin altından geçirdim takıp devam ediyorum, düşme derdi de yok.

Bir de depo çantası ayarlasam depolama alanıyla hiç uğraşmayacağım bir daha.

Ben arkaya şöyle bir çanta takıyorum çok işime yarıyor. Körüklü M beden NXR 2 çok rahat sığıyor ve ıvır zıvır koymaya yer de kalıyor. Kask koymam, malzemelerimi koyacağım dersen de idare eder. Kendi klipsleri var artçı selesinin altından geçirdim takıp devam ediyorum, düşme derdi de yok.

CBR500R'ın en sevdiğim kasası Allah kaza bela vermesin. Şuanki motorumu piyasa altına denk getirmeseydim kesinlikle CBR500R alırdım ölümsüz blok az tüketim ve çanta atınca da sırıtmayan bi tasarım.

Motosikleti
Dominar D250
Önerileri not aldım teşekkür ederim, acerbis ve forte gt gayet iyi 👍

@VONALI MURAT ürün yorumlarında sizin motoru gördüm sanki :D

fa3c1f12-ec93-4c00-9b39-cc89f3a684b9.jpg

Motosikleti
İki Teker Havada
300 k civarı temiz Voge Ds525x alabilirsin
WhatsApp grubumuzda debriyaj teli hariç bir şikayet duymadım sorunsuz motor

ADV390

250-300k arası çok temiz düşük km ilanlar var.
Kıvrak, güçlü, kaliteli, dolu bi motor. Çinli minli sttir et, gel dinle beni. 250 sini kullanıyorum, cc yükseltmek için satmaya kıyamıyorum. 500cc nakedlarda aradigini bulamazsin uzun yolda. 500nx var, cok mantikli dursa da kullanmadim hic. Bütçeyi de zorlayabilir muhtemelen.

Bi araştır, anlayacaksın demek istediğimi.

Motosikleti
CB125F

Aynısı bende de var çok memnunum biraz ezildi sürekli bizim kedi üstünde yatar 😅

Bandırma'dan selamlar hocam kuş cenneti önünde fotoğraf 🖐️

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar