A2 Ehliyet

Merhaba ,

A2 ehliyet için piyasa araştırması yapıyorum. Kadıköyde gelişim sürücü kursundan emmineyete verilecek para dahil totalda 650 lira gibi ücret çıktı(6 saatlik vitesli motor eğitimi dahil). Sizin bildiğiniz daha ucuza ehliyeti alabileceiğimiz bir yer var mıdır IST-Anadolu yakasında?

Merhaba ,

A2 ehliyet için piyasa araştırması yapıyorum. Kadıköyde gelişim sürücü kursundan emmineyete verilecek para dahil totalda 650 lira gibi ücret çıktı(6 saatlik vitesli motor eğitimi dahil). Sizin bildiğiniz daha ucuza ehliyeti alabileceiğimiz bir yer var mıdır IST-Anadolu yakasında?

hacım genelde o paralara geliyor ehliyet daha ucuz olsun dersen adam en fazla 50 lira düşer ondada kim bilir nerede birde ararken git gel git geller derken vereceğin yol parası filan derken aynı rakama gelecek.

Ben total 848,85 tl ye aldim.Bilecikteyim ben. Benimde bir sorum var.Simdi A2 ye ek B sinifi alicam fiyat ne olur tahmini ucuz olurmu

hacım genelde o paralara geliyor ehliyet daha ucuz olsun dersen adam en fazla 50 lira düşer ondada kim bilir nerede birde ararken git gel git geller derken vereceğin yol parası filan derken aynı rakama gelecek.

O zaman tek çare kadıköy e gitmek kalıyor eyv hocam :)

Bende 650 liraya aldım ehliyeti, evine en yakın, en uygun fiyat neyse oraya yazıl. 50 lira için a ilçesinden b ilçesine gittiğine deymez

Ben total 848,85 tl ye aldim.Bilecikteyim ben. Benimde bir sorum var.Simdi A2 ye ek B sinifi alicam fiyat ne olur tahmini ucuz olurmu

Hayır sizde bir sorun yok,Anadoluda ehliyet fiyatları her zaman istanbuldan fazladır,
Çünkü anadoluda nüfus daha az olduğu için fiyatlarda buna paralel yüksektir ama eğitimleri daha kalitelidir yaklaşımları daha insalcıldır İstanbulda çoğu sürücü kursunda kayıt olduktan sonra muhatap bile bulamazsınız.
Arkadaş yazmış emniyet dahil 650TL,bir arkadaş yazmış 350TL bu fiyatları görünce nasıl eğitim veriliyor merak ediyorum.
Sonra buralarda yazıyorsunuz a2 sınavında motosikletin gidonu yamuk vites geçmiyor eee ne bekliyorsunuz ucuz etin yahnisi misali.

Siz ucuza kaçtıkça daha çok yazarsınız

Bende gelişim sürücü kursundan aldım ehliyetimi, direksiyon dersleri sınav parkuruyla birebirdi 2 derse gitme şansım oldu sadece ama çok rahat geçti direksiyon sınavı bütün hocalar sıcak kanlı zaten, pişman olmadım verdiğim paraya :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar