A2 ehliyet sekiz çizme

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Asıl marifet olan 69'dan tavşan çizmek.
Analar neler doğuruyor.
yatm%C4%B1%C5%9Fiki.jpg

Motosikleti
Mondial Grumble
😂😂
8'den daha iyi,en azından doya doya tapa gaz yaparız
Neyse bugünkü eğitim daha iyiydi
Omuz bakışı çok fark ettirdi
15 turda 2 hata ile devam (8 içinde diğer adayla karşılaşmasam onları da kurtarırdım,talihsizlik )
Bakış çok fark ettiriyor, bakışınızı hep döneceğiniz yöne çevirmek en iyisi. Ben bu yaz başı girdiğimde A1 için sekize debriyajı çekerek biraz hızlı giriyordum ,parkur biraz eğimliydi giriş biraz daha yukarda en alt tarafı ise biraz daha aşağıda, motor sağa dönerken yavaşladığında gaz açıyordum rahatça çıkıyordum. Yarım debriyajdan biraz daha rahat oluyor bu şekilde.

Motosikleti
Arora kasırga
Bakış çok fark ettiriyor, bakışınızı hep döneceğiniz yöne çevirmek en iyisi. Ben bu yaz başı girdiğimde A1 için sekize debriyajı çekerek biraz hızlı giriyordum ,parkur biraz eğimliydi giriş biraz daha yukarda en alt tarafı ise biraz daha aşağıda, motor sağa dönerken yavaşladığında gaz açıyordum rahatça çıkıyordum. Yarım debriyajdan biraz daha rahat oluyor bu şekilde.
Evet çıkış dairesine geçişte yavaşlıyor, azıcık gaz kolunu gıdıklamak gerekiyor
Ben de bakışın bu kadar etkili olacağını düşünmemiştim ama bayağı etkili
Bir de bizim 8 ortasında 2 duba var mesela tam merkezlerde
Cizgiyi geniş takip edip dubayı ön lastik geçince tam kırmak da dönüşü kolaylaştırıyor
Dönüş yönünün aksine ağırlık verip ayakliğa baskı vererek de daha kolay denge sağlanıyor
Umarım konudaki tüm yorumlar ehliyet alacak arkadaşlar için faydalı olur
Tekrar herkese teşekkürler 🤗

Debriyaj kullanarak içerdeki hızını ayarla. Sağa dönüşler her zaman sıkıntılıdır çünkü gazı çeviren kol sıkışıyor. Bunu omzunu düşürerek aşabilirsin. En azından benim çözümüm böyle olmuştu

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Ehliyeti tekte aldım arkadaşlar
Yağmur altında bir sınav oldu
U dönüşünde arka tekeri kaydırmaktan korkmuştum ama kazasiz belasız aldık şükür 😅
Hayırlı olsun.
Şimdi sırada kapalı alanda hakimiyet eğitimi var. Önce ekipmanları komple tamamlayın, eğitim verenler eksik ekipmanla almıyorlar, sonra o eğitimi alırsanız bir günlük eğitim çok faydalı olacaktır. Sürücü kursu eğitimi ehliyet sınavı parkurunu geçecek kadar oluyor. Sonrasında eğitim şart. Grup eğitimler daha ucuza olabiliyor, 2 yıl önce motoru değiştirdiğimde tekrar almıştım eğitim, trafik sigortasından daha ucuz fiyata denk gelmişti. Birebir eğitimler de var tabi ama bütçemizi aşıyor.

Motosikleti
Arora kasırga
Hayırlı olsun.
Şimdi sırada kapalı alanda hakimiyet eğitimi var. Önce ekipmanları komple tamamlayın, eğitim verenler eksik ekipmanla almıyorlar, sonra o eğitimi alırsanız bir günlük eğitim çok faydalı olacaktır. Sürücü kursu eğitimi ehliyet sınavı parkurunu geçecek kadar oluyor. Sonrasında eğitim şart. Grup eğitimler daha ucuza olabiliyor, 2 yıl önce motoru değiştirdiğimde tekrar almıştım eğitim, trafik sigortasından daha ucuz fiyata denk gelmişti. Birebir eğitimler de var tabi ama bütçemizi aşıyor.
Teşekkür ederim 🙂
Kesinlikle full ekipman ve ileri sürüş eğitimini alacağım
Gaz vermeden sadece denge ile 30-40 sn sabit durabilenlere imreniyorum

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Teşekkür ederim 🙂
Kesinlikle full ekipman ve ileri sürüş eğitimini alacağım
Gaz vermeden sadece denge ile 30-40 sn sabit durabilenlere imreniyorum
ben 2017'de ehliyeti aldıktan sonra trafiğe fazla çıkmadım, sonra kapalı alanda hakimiyet eğitimi almıştım, kursta da eğitim veren hocalardan biri veriyordu.
2024 Mayıs başı motoru değiştirince de tekrar eğitim almaya niyetlenince Murat Bayram adında bir eğitmen tavsiye etti kendi de İzmir'de eğitim ala ala kendine de eğitmen sertifikası almış bri arkadaşım, ondan bir günlük kapalı alanda hakimiyet eğitimi aldım, 9 kişilik bir gruptuk eme eğitmenin kendisi, yine A sınıfı eğitmen olan iki yardımcısıve B sınıfı eğitmenlerden oluşan yardımcıları ile yeterince ilgi oldu, grup diye görmezden gelmediler, kocaman 220 kilo motorun üzerine çıkmaya çekinirken ertesi gün 200km yoldan yaşadığım şehre sağ sağlim dönebilecek kadar detaylı öğrettiler.
O eğitmen İstanbul'a taşınınca kendi akademizini kurdu, tavsiye ederim: https://www.muratbayramakademi.com/#bilinmesi_gereken_temel_bilgiler_0_178381

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar