- Motosikleti
- Çükü Olanın Dükü Olur.
Analar neler doğuruyor.Asıl marifet olan 69'dan tavşan çizmek.
Analar neler doğuruyor.Asıl marifet olan 69'dan tavşan çizmek.
Bakış çok fark ettiriyor, bakışınızı hep döneceğiniz yöne çevirmek en iyisi. Ben bu yaz başı girdiğimde A1 için sekize debriyajı çekerek biraz hızlı giriyordum ,parkur biraz eğimliydi giriş biraz daha yukarda en alt tarafı ise biraz daha aşağıda, motor sağa dönerken yavaşladığında gaz açıyordum rahatça çıkıyordum. Yarım debriyajdan biraz daha rahat oluyor bu şekilde.
8'den daha iyi,en azından doya doya tapa gaz yaparız
Neyse bugünkü eğitim daha iyiydi
Omuz bakışı çok fark ettirdi
15 turda 2 hata ile devam (8 içinde diğer adayla karşılaşmasam onları da kurtarırdım,talihsizlik )
Evet çıkış dairesine geçişte yavaşlıyor, azıcık gaz kolunu gıdıklamak gerekiyorBakış çok fark ettiriyor, bakışınızı hep döneceğiniz yöne çevirmek en iyisi. Ben bu yaz başı girdiğimde A1 için sekize debriyajı çekerek biraz hızlı giriyordum ,parkur biraz eğimliydi giriş biraz daha yukarda en alt tarafı ise biraz daha aşağıda, motor sağa dönerken yavaşladığında gaz açıyordum rahatça çıkıyordum. Yarım debriyajdan biraz daha rahat oluyor bu şekilde.
Hayırlı olsun.Ehliyeti tekte aldım arkadaşlar
Yağmur altında bir sınav oldu
U dönüşünde arka tekeri kaydırmaktan korkmuştum ama kazasiz belasız aldık şükür![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun.
Şimdi sırada kapalı alanda hakimiyet eğitimi var. Önce ekipmanları komple tamamlayın, eğitim verenler eksik ekipmanla almıyorlar, sonra o eğitimi alırsanız bir günlük eğitim çok faydalı olacaktır. Sürücü kursu eğitimi ehliyet sınavı parkurunu geçecek kadar oluyor. Sonrasında eğitim şart. Grup eğitimler daha ucuza olabiliyor, 2 yıl önce motoru değiştirdiğimde tekrar almıştım eğitim, trafik sigortasından daha ucuz fiyata denk gelmişti. Birebir eğitimler de var tabi ama bütçemizi aşıyor.
ben 2017'de ehliyeti aldıktan sonra trafiğe fazla çıkmadım, sonra kapalı alanda hakimiyet eğitimi almıştım, kursta da eğitim veren hocalardan biri veriyordu.Teşekkür ederim
Kesinlikle full ekipman ve ileri sürüş eğitimini alacağım
Gaz vermeden sadece denge ile 30-40 sn sabit durabilenlere imreniyorum