A2 Ehliyet Almak İstiyorum

Öncelikle herkese merhaba,

Uzun zamandır aklımdaydı fakat artık harekete geçmeye karar verdim. 2017 nin girebileceğim ilk sınavına başvuru yapıp ehliyetimi almak istiyorum. Halihazırda B ehliyetim var ve bunun üzerine A2 alıp kısmetse de havalar düzeldiğinde de (Tahminen Mart, Nisan) ilk motorumu alacağım. Mecidiyeköy tarafında oturuyorum ve ulaşımımın çok zor olmayacağı bir yerde ehliyet kursu arıyorum. Sırf ehliyet vermek için açılmış yerlerden değil, bu işin gerçekten eğitimini verip öyle sınava gönderen bir yerden ehliyet almak istiyorum. Bana bu kriterleri sağlayan bir kurs önerirseniz sevinirim.

Ha ayrıca internetten bakınca 11 Şubatta da ehliyet sınavı varmış, umarım ona girmek için geç kalmamışımdır :cherry:

Edit:

Kurs Mersin'de de olabilir, dönem arasına geldiği için gidip Mersin'de de kurs alıp sınava girebilirim.

Son düzenleme:
sefakoy surucu kursu . sefakoy meydanda 2 arkadasım da ehlıyetlerını oradan aldılar . hatta egıtım olayını kendım de gordum atakoy ' de surduler motorları ılgılı ve sabırlı hocaları vardı sasırdım . hatta bırısı pulsar kullandı dıgerı mt7 .

sefakoy surucu kursu . sefakoy meydanda 2 arkadasım da ehlıyetlerını oradan aldılar . hatta egıtım olayını kendım de gordum atakoy ' de surduler motorları ılgılı ve sabırlı hocaları vardı sasırdım . hatta bırısı pulsar kullandı dıgerı mt7 .

Bir araştırayım, tavsiyen için çok teşekkür ederim.

Yaşın tutuyorsa direk A ehliyeti al..Ben o hatayı yaptım 3 ay önce A2 ehliyeti aldım. .500 cc ye kadar yeter dedim. .Nc750s model çok hoşuma gitti. .Ve şuan tekrardan A ehliyete basvurcam

Hocam ben de Cuma günü 4. Levent'te bir kursa kaydoldum. 12 saat eğitim vereceklerini söylediler. Eğitimler Kağıthane'de kapalı bir alanda yapılıyormuş. İstiyorsan bir ara, konuş. İndirim de alabilirsin belki. Özdoruk Sürücü Kursu.

benim naçizane tavsiyem şimdi internetten hemen ehliyet için randevu al. daha erken! demeden önce randevu tarihlerine bir bak. ben mesela şimdi baktım. Adanada en erken randevu şu anda 18/04/2017. yani neredeyse 4 ay var daha. Ben ehliyet sınavına girmeden başvurumu yaptım. sınav zamanı geldi sınavı geçtik, sertifika beklendi sertifika iki hafta önce çıktı haaaalaaa emniyetten randevu bekliyorum 22 günüm kaldı. sen de benim gibi beklemekten kanser olmak istemiyorsan erkenden randevunu al :D

Hocam ben de Cuma günü 4. Levent'te bir kursa kaydoldum. 12 saat eğitim vereceklerini söylediler. Eğitimler Kağıthane'de kapalı bir alanda yapılıyormuş. İstiyorsan bir ara, konuş. İndirim de alabilirsin belki. Özdoruk Sürücü Kursu.

Sabah dediğin gibi aradım, konuştuk. Ardından yerlerine gittim. Kurs ile görüştüm olacak gibi, bir de Motto Akademi ile görüşeceğim, ikisi arasında karar verip yazılacağım. Bu cumaya kadar evrakları tamamlarsam şubatın ilk haftasındaki sınava yetiştirebileceklerini söylediler.

eğer imkanlar müsaitse honda güvenli sürüş adında çok güzel eğitim veriyor tavsiye ederim sadece ehliyet yetmiyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar