a2 ehliyet alma bacak kırıkken

43 gündür bacağım kırık alçıda. Direksiyon sınavını kazandım dosyalarım herşeyim hazır ama sürücü kursu bana bu halde (alçı ile ) gidersem ehliyeti vermeyeceklerini söyledi. Bana söylenen doğru mudur? Ne kadar mantıklıdır ?

Yahu ne alakası var ehliyetini almaya gitmişsin , o zaman kolu bacağı kırılandan ehliyetleri alsınlar . Elin kolun kırıldı diye o şekilde gidip ehliyet alıp motor sürecek değilsinya :) Öncesinde randevu aldığın karakol yakınsa git sor gişedeki görevliye zor değil bence

Yahu ne alakası var ehliyetini almaya gitmişsin , o zaman kolu bacağı kırılandan ehliyetleri alsınlar . Elin kolun kırıldı diye o şekilde gidip ehliyet alıp motor sürecek değilsinya :) Öncesinde randevu aldığın karakol yakınsa git sor gişedeki görevliye zor değil bence
işte bende mantığı kuramadım madem öyle ehliyeti olan kişilerde bir yeri kırıldıktan sonra ehliyeti versin demi? :D

Sormazlarda sorsalar bile muhabbetine sorarlar onada halısaha bisiklet vs. at bişeyler yalan mı yok :cherry:

Öyle değil bacağın kırılsa kırığın mahiyeti hakkında rapor isterler heyetten düzelecekmi bir maraz kalırmı felan diye trafik şubede sıra beklerken kulak misafiri olduğum bir konuydu.

Saçmalamışlar hocam git al ne alakası var merdivenden inerken incindi de geç

Git 5 sene kırık kalacak bacagim de kes sesini lan ver ehliyetimi de. Nasil bir soru bu?? Kimi baglar ehliyetin??

Sonuçta alçılı motoru nasıl kullanacaksın? Bence doğru söylüyorlar güvenlik açısından.

Yani benim hastaneden ayağımın düzeleceğine dair bir yazı, rapor falan mı almam gerek?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar