A2 belgesi kaldırılacakmış

Sırasımı şimdi bu. Bizde daha yeni kursa yazılmıştık. Geçen sene bu muhabbet dönüyordu. Belli bir cc altı için B sınıfı yeterliydi. Ama bizim hükümet ancak zamları zamanında çıkartıyor gerisini unut. B'yi staj başlayacak diye aldırttılar şimdide bunun dedikodusu.

alimvelim32' Alıntı:
A2 belgesi kaldırılacağı söyleniyor.Ne dersiniz

Ha ha tabii kalkar :queen: önümüzdeki 10-15 yıl içinde ...
Kaldıramazsan kaldırırlar ama :queen:
Benim A2 ehliyetim var 17 yaşındayım !

hadi bakalım buyur burdan yak.ama kalksa iyi olur 250 kagıt cepte kalır:queen:

ilk mesajının bu şekilde olması biraz düşündürücü :silent: amaaan kaldırsınlar bu sefer neden A2 var diye ceza yeriz :queen:

Bence bu biraz zor . Bu arada A2 ehliyeti tüm masraflarıyla ( saglık konturolu, trafik,surucu kursu vs.) toplam olarak ne kadar ücretle elde edebiliyoruz ?

leeyyyyyyyyynnnnnnnnnn
olamaz inşallah kalmaz ya dünyanın parasını harcadım
ehliyeti olmayan arkadaslar kızmasınlar ama o eziyeti bi ben bilirim bi de diğer a2 sahipleri
sağlam olduğunuzu bile bile 50 milyon veriyorsunuz ya sağlık raporu için gelmişinize gecmişinize sövüyorlar gibi oluyor:pr: :pr: :pr:

+1 bende 17 yaşındayım A2 ehliyetim war.. hem öyle bir yasa saçmalık olurmu??.. 4 tekerle iki teker aynı şeymi?_?

devlet ÖTV artırıyor. siz gelmişiniz A2 kalkacak. devlet bundan para kazanıyo neden kaldırsın.

Tam olarak masrafı nedir yani bunun ehliyeti alabilmem için ne kadar para ödemem gerekiyor tüm masrafları ile. Hee kaldıracaksalarda elleşmeyin kaldırsın adamlar abi . Bari biz ödemiyelim her nakadarsa bu zımbırtılı belge :cherry:

PcKopatGhostRider EiwaLLah tşk ettim babacam. Bu arada nickini yazana kadarda canım cıktı :cherry: büyük kücük olayı yamuk yumuk olmasın diye :cherry:

Motosikleti
Cbf 150
Arkadaslar bi yanlıs anlasılma oldu sanırım..Bu haberi ben bi yerden hatırlıyorum..A2 ve A1 belgesi kalkıcak.. Bunlar birleştirilip sadece A olucak..Elinde Ehliyetleri olanlarda sanırım yenisiyle değiştirecek ve bi masrafı olmucaktı.. sanırım. Olay sizin dusundugunuz gibi değil:thumleft: ::repci::

Yine aynı şey;
...MİŞ, ...MUŞ.
Kaynak göstermelisiniz başlık açarken.

cronos un dediği gibi a2 kalkcak ama sadece a olacakmış yani b sınıfı ile bütün motorlar kullanılcak diye bişey yok biz ehliyetleri boşa almadık yani:mrgreen:

bence de kalksın a1 a2 direk a olsun. kim gidipte a1 alır ki. madem uğraşıyorsun ehliyet almaya o kadar almışken a2 al zaten ben hiç a1 sınıfı ehliyetim var diyen görmedim

kalkması bence zor ama sınıflandırmaya gidebilirler cc olrak yoksa hiç sanmam:silent:

kalkmaz kaldırmazlar neye dayanarak söylüyorsun diyenlere kaynak olarak hükümetlerin para sevgisini kaynak olarak gösterbilirim. Napolyon misali
:p :p PARA PARA PARA:p :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardeşim böyle bir şeyin olması imkansız , devlet nereden para kazanacam nasıl sömürecem diye yol , çare arıyor bizim için siz kaldıracak diyorsunuz hatta kaldırmayı bırak üstüne bişiler ekler :D

inCeBy' Alıntı:
PcKopatGhostRider EiwaLLah tşk ettim babacam. Bu arada nickini yazana kadarda canım cıktı :cherry: büyük kücük olayı yamuk yumuk olmasın diye :cherry:

nicke emek verdiğin için saol usta... :mrgreen: :cherry:

gerçekten bu A1 belgesi ne oluyor yav :p ben de alan görmedim hiç

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar