A2+B Ehliyeti Sorusu ?

Merhaba sayın forum kullanıcıları diyerek konuya giriş yapıyorum,b ehliyet dosyasını aldıktan sonra a2 kursuna girdiğimizde sadece direksiyon sınavına mı girmemiz gerekli ve a2 ve b dosyasını aynı anda emniyete gidip a2 + b olarak ehliyetimizi alabiliyormuyuz ? teşekkürler

Ehliyetin varsa herhangi diğer tür ehliyet alırken sınava girmiyorsunuz.Direk Direksiyon sınavına giriyorsunuz.

Ehliyetin varsa herhangi diğer tür ehliyet alırken sınava girmiyorsunuz.Direk Direksiyon sınavına giriyorsunuz.

Bir yanlış anlaşılma olabilir ben diyorum ki b nin dosyasını aldıktan sonra a2 ye kayıt olsam ve a2 nin dosyasını alsam daha sonra a2 ve b nin dosyası ile aynı anda emniyete gitsem çıkartabilirmiyim ehliyeti.Birde b nin dosyasını aldıktan sonra kart henüz çıkmadığı için yazılıya girmeme gerek varmıdır ?

dosyayı aldiğiniz kursa veya başka kursa gidip a2 yazılcam diyin b dosyasını verin onlar dosya birleştiriyolar ben öyle yaptim 23 kasımda sınava giricem tek kart üçreti ödediyeceksiniz

Ben ilk önce B sınıfı ehliyeti almıştım sonra. ikisi bir çıksın 2 kere masraf cıkmasın dedim A2 ye de yazıldım Motor sınavına girmiştim :cat:

Hepinize teşekkür ederim dediğiniz gibi yapacağım hayırlısıyla önce b dosyasını alıp sürücü kursuna o dosyayı verip a2 alacağım tek kart parasıyla işi halledeceğim sonra gelsin korumalar :)Sonra ikna :santa:

sadece kart ücretinden karınız olur :)

O DA : 101,00 TL

Teşekkür ederim tüm cevaplar için bakalım b sınıfı için kayıt oldum ve sağlık raporuna B + A2 sınıfı olarak yazdırdım b dosyası gelince a2 ye kayıt olacağım sonra dosyaları birleştirip alacağım bakalım sonrada bu işin ikna kısmı var ama o 3-4 ay sonra açacağım konu :)

Teşekkür ederim tüm cevaplar için bakalım b sınıfı için kayıt oldum ve sağlık raporuna B + A2 sınıfı olarak yazdırdım b dosyası gelince a2 ye kayıt olacağım sonra dosyaları birleştirip alacağım bakalım sonrada bu işin ikna kısmı var ama o 3-4 ay sonra açacağım konu :)

BEN YENİ A2+B aldım. Tek kartta :) iki ehliyet iyi oldu

Evet arkadaşlar bunca vakitten sonra güncelliyorum konuyu,A2 ve B sınıfı direksiyon sınavlarından geçmiş bulunuyorum bastırmak için dosya bekliyorum :queen: GİS Akademiye Teşekkür Ediyorum... :cat:

Yani b sınıfı ehliyeti olan +a2 ekletmek istediğinde sınav kurs ücreti hariç sadece trafik şubeye 101 tl kart ücreti veriyor dimi?

Teşekkürler bu arada ikimizin motosiklette Loading... yazıyo enteresan :D :D

Rica ederim :)O Loading... İkna aşamalarını gösteriyor benim açımdan :bounce: :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------

Yani b sınıfı ehliyeti olan +a2 ekletmek istediğinde sınav kurs ücreti hariç sadece trafik şubeye 101 tl kart ücreti veriyor dimi?

Ne yazık ki hayır aynı zamanda a2 harç ücretinide ödemek zorundasınız :pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar