A2 alıyorum en sonunda

arkadaşlar en sonunda bende A2 alıyorum. kısmetse 18 şubattaki sınava gircem. A2 almam da motosiklet.net in katkısı oldukça büyüktür. burda yazılanları okudum ve paramı biriktirdim en sonunda da yazılmaya karar verdim
teşekkürler darısı diğer motosikletçilere...:bounce:

Tebrik ederim. Diğer arkadaşların da seni takip ederler inşallah!

selam ylmzzz acaba sana toplam ne kadar fiyata gelecek bu a2 neyse hayırlı olsun kazasız belasız sınavda başarılar

zipir, 230 YTL biraz çok gibi.. Gelişim Sürücü kursu var Kadıköy'de sitede de ilanı var zaten, bildiğim kadarıyla 130 YTL kurs ücreti. tabi bu kurs ücretinin üzerine 35-40 YTL sağlık raporu, 22 YTL sınav harcı, 80-85 YTL'de emniyete verilen ehliyet parası masrafları oluyor.

ilnapoli' Alıntı:
zipir, 230 YTL biraz çok gibi.. Gelişim Sürücü kursu var Kadıköy'de sitede de ilanı var zaten, bildiğim kadarıyla 130 YTL kurs ücreti. tabi bu kurs ücretinin üzerine 35-40 YTL sağlık raporu, 22 YTL sınav harcı, 80-85 YTL'de emniyete verilen ehliyet parası masrafları oluyor.
HARÇ falan bu paranın içindede ben leventte oturuyorum uzak ya yakın olsa hiç kaçırmam valla

arkadaşlar 18 şubat en yakın sınav tarihi diğer tarihler için link veriyim
http://egitek.meb.gov.tr/Sinavlar/Duyurular/SinavTakvimi/SinavTakvimi.htm

A2 ehliyet bana 300 ytl malolacak.
100 ytl kurs ücreti
55 sağlık raporu
10 ytl dosya sabıka kaydı
85 yaklaşık emniyet traik için
50 ytl sınav parası 22 ytl bunların içidemi bilmiyorum yaklaşık 300-320 gibi işte.
bu fiyatlar konya için geçerlidir.

motosiklet.net üyelerinin dediği gibi ceza ödeme korkusundansa 300 ytl gibi bi fiyatla ömür boyu rahatça binerim. herkese tavsiyemdir. bende gördüğüm ve tanıdığım her motorcuya bunu anlatıyorum artık.
herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Yaw , walla 100 YTL kurs için , bedava...
Biz zamanında 300 e aldık ehliyeti , gerçi eskişehirde yine 400 den aşağı vermezler...

Şimdiden hayırlı olsun.

Artık faaliyetlere , yüzün ak katılırsın , hem de trafikçilerle takışman olmaz..

walla arkadaşlar bahara A2 ehliyetim olarak gircem inşallah. faaliyetlere de, şehirdışı yollara da istediğim gibi gitcem. özgürüm artıkk.:mrgreen:

Benim B sınıfı ehliyetim yok, A2+B için Gelişim Sürücü Kursuna başvurdum, B için 18 Şubattaki sınava ve A2 için 22 Nisandaki sınava gireceğim, sanırım tek sınavda her ikisini de veremiyoruz :silent: Bu arada 18 Şubattaki sınavın ücretini 25ytl olarak verdim, sanırım zam gelmiş bilmiyorum.

walla 50 ytl filan dediler. karıştırmış olabilirlermi B ehliyeti için ne kadar mesela. aynımı farklı mı?

Moderatör (forrap)
Benimde bayramdan sonraki hafta yani haftaya elimde olacak allahın izniyle a2im...Sınavdan geçtim ki hiç derse gitmeden hiç çalışmadan sadece 2 saatlik bi çalışmayla yani o kadar kolay zaten çoğunu mantıkla yaptım gerçi ilk yardım dan 70 aldım yani kıl payı geçtim tavsiyem mümkün olduğunca derslere gitmeniz.Direksiyon sınavı zaten komedi...Yani bende kurtulucam haftaya bu dertten ondan sonra rahat rahat gezerim.Bu arada bana ehliyet toplamda 280-300 arasına mal olacak son işlemlerden sonra net bi fiyat verebilirim ancak(kart parası tam olarak ne tutacak belli değil 80-100 arası sanırım).Yani 280-300 arası...Haftaya ehliyetli olarak yollardayım:)

Aynı, 25ytl B, 25ytl A2 için(zam gelmezse tabe ona da:silent:), ama benim merak ettiğim tek sınavda A2 sınıfın sorularını da cevaplayıp tek sınavda veremiyor muyuz :mrgreen:

neyse yav ne kadar olursa olsun alacam zatennn kafaya koydum:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar