a2 alırken raporda sorun olursa__???

ya arkadaşlar benim bi sorunum war 2 ay önce B-A2 ehliyet almak için başvurdum...doktordan rapor almaya gittiğimde kolumun daha önce kırıldıgından hafif bi egrilik oldugunu söylerek motor kullanamayacagımı söyledi...bunun üzerine B sınawını geçtikten sonra tekrar rapor almaya gittim A2 için we raporu aldım 9 aralıkta sınawa girecem..umarım sınawı gecerimde..kafama takılan benim B raporunda A2 kullanamaz derken bi de A2 raporum war...Emniyete ehliyetimi çıkarmaya gittiğimde problem yaşar mıyım__??Ne yapmalıyım__??zaten motorumu 2 aydır kullanamıyorum çevirmeler yüzünden napacam..wereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkür ederim...:salut:

arkadaşım hangi hasteneden aldın raporu?
kulakta zorlandınmı?

dostum raporu aldiktan sonra problem cikarmazlar sanirim emniyet zaten bakmiyor bile rapor olsunda camurdan olsun hesabi. umarim bir problem cikarmazlar, simdiden A2 hayirli ugurlu olsun..

bise olmaz. nolcak yav.. verirler de.. doktorun biri "kullanamazsin" dediyse dikkatli olderim. allak muhafaza, bi kaza falam olursa geri kirma o kolunu!!!

Birincisi hiç birşey olmaz.Aslanlar gibi alırsın ehliyeti.Ülkemizde bu kadar on-line bir durum mevcut değil.

İkincisi bu durumdan her yerde bahsetme,yerin kulağı var.

Üçüncü ve en önemlisi kursun doktoruna değilde,daha kapsamlı bir hastanede bir ortopediste git,bir baksın.Kursun doktoru gercekten haklıysa vazgeç bu sevdadan.

başka bir sağlık kurumuna gidip başka rapor al. Çoğu yer fazla ilgilenmeden "temiz" raporu veriyor ne yazık ki

arkadaşlar ben ikinci raporu yani A2 kullanabilir raporunu zaten başka bi kuruluştan aldım kursun doktorundan deil...hastanede doktor bi sorun yaratmaz dedi we diger doktorun neden böyle bişey yaptıgını anlamadım dedi.. herşey için teşekkürler...

arkadaşlar ben ikinci raporu yani A2 kullanabilir raporunu zaten başka bi kuruluştan aldım kursun doktorundan deil...hastanede doktor bi sorun yaratmaz dedi we diger doktorun neden böyle bişey yaptıgını anlamadım dedi..

Tam olarak böyle söylediyse bir sorun yoktur diye düşünüyorum. Ancak yine de bir üniversite hastanesine görünmeni tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar