A101 / Bim / Şok [Anket]

A101 - Bim - Şok

• Kullanılan toplam oy
    55
Ufak esnafa destek konusunda haklısınız ama işin şu kısmı var.

Bim a101 gibi marketlerde satılan ürünlerin çoğunun üzerindeki ambalajın üzerinde 4 punto ile yazan yazılara baktığınızda farklı üretim firmalarının adını görürsünüz.
Ya fason olarak alınmıştır yada kendi fabrikasında işlem görüp adını almıştır.

Yapılan toplu alışverişlerde bim a101 avantajlıdır.bakkal amcadan yüklü alışveriş yapan yoktur artık

hangi markadan kıl çıkmıştı? carrefour dan ekicinin üçgen olarak ambalajlanmış taze kaşar peynirini alacaktım içindeki koca insan kılını görünce hemen mağaza yetkililerine bildirdim hatta bakanlığı da aradım sonuç sıfır. mesele bir üründen kıl çıkmasından çok bu tür kalite kontrol denetimi olmayan üreticilerden ürün alarak müşteriye çıkaran perakendeciler dedir. :cat:..........

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------

a 101 koyu yeşil :cherry:

veziroğlu yuvarlak kaşar peynirinin içinden kil çıkmıştı
kil ne kiliydi onu bilmiyorum
kil insana aitse hangi bolgesine ait bir de o soru var

sikayetvar. com a sikayet ettim
bim cevap bile vermedi
gerçi kimseye cevap vermiyorlar
musteri hizmetleri hattı yok bildigim kadarıyla bimin

böyle durumda fis ile iade yapacaksin
veya
belediye ye ileteceksin konuyu
zabita falan ilgilenir zannediyorum
ceza kesme yetkileri var diye biliyorum

Ben ne olursa olsun bakkaldan almaya çalışıyorum. Esnafımız birer birer kapanıyor veya zor duruma düşüyor bu toplu, ucuz ve kalitesiz malzeme satan pazarlardan.

Kalitesizse almayın makrodan adeseden alın
Sanki bim a101 yollarınızı gözlüyordu bu büfelerde tuttuguna geciriyor ben kendi cebimi düsünürüm bu saatten sonra

Ben kalitesiz yemem yedirmemde. Canım paramdan daha değerli. Nice isim yapmış markaların içinde neler neler var bir okusanız. Onlarıda almıyorum. Kaliteli --> mümkün olduğu kadar doğal demek benim için

BİM diye bir alışveriş mağazası tanımıyorum. aç kalsamda ürün almam oradan.

Şok u bilmem. Fakat BIM ile A101' i karşılaştırmak çok mantıklı değil. Birebir aynı marka ürünleri alırsanız BİM az daha ucuz A101' den. Fakat A101 de nutella da var kola fa vat icetea var redbull var. Bim de yok. Ben a101deyim hep.

Markette püskevit satacaz..
Kimden İCAZET almamız gerek, kaça mal olur?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bim diyorum.yaşasın yeşil sermaye.

Üç marketin ikisinde de çalıştım hepsi de çalışanı sömürür modern hamal gibi çalıştırdığı insanlardan birbirlerine hanım,bey diye hitap etmesini ister.Nacizane tavsiyem işlek mağazalardan almanızdır isim fark etmez sirkülasyon çok olduğu zaman ürün beklemez hep taze tüketirsiniz.

Ben tek mağaza tercih etmiyorum mesela hepsinin broşürü gelir hangisi gelirse işime ondan alırım.Acı biber bim den fındık içi hakmar dan kurabiye a101 den tavuk bintaş tan et lopet ten mantık bu :)

Hep buralardan alışveriş edin.. Yarın çocuğunuz da büyüsün, iş aramazsınız, gönderirsiniz bu marketlere hamallık yaparlar.
Yarın yediğiniz bozuk ve çakma mallardan kanser olunca hastanede hava atarsınız, ben şuranın müşterisiyim diye.
Ya da el kaide veya başka örgütler kafanıza kurşunu sıkmaya gelince sırıtırsınız: Merminin parasını ben verdim diye.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu açmak nerden icabet etti ?...
Neden başka seçenek yok bu üçünden başka ?...

Son model arabaya binip takım elbisesi ile bimden alış veriş yapanıda gördük

Her kuruşun hesabını tek tek tutanıda gördüm alıyor bu 4.99 bunu alalım diyor sonra 4.98 tl olanı görüyor hemen öbürünü bırakıyor bu daha ucuz bu
nu alalım diyor sonra biraz daha ucuzunu görüyor gene onu bırakıyor onu alıyor bu marka iyi ben bu markayı iyi biliyom bunu alalım diyor :queen:

Her marketin kendine göre müşteri kitlesi var bim gittikçe çoğalıyor tercih meselesi

Sebzeyi meyveyi zeytini peyniri adese makrodan alırm geri kalanıda hep bim a101 den :d

Motosikleti
Hero X Pulse 200
olaya siyasi olarak bakmazsak en ucuzu ve fiyatına göre en kalitelisi bim bence a101 in malları güzel değil (abur cubur tarzı şeyler) akşamcı olduğumdan yazın birçok ürünlerini deneme şandım oldu :)

Urfanın ilçesindeyim. Dune kadar bim den baska market yoktu. Ki bim i görunce sevindim resmen. Adamlara helal olsun, sermayesi yeşil meşil. M1 varda biz mi gitmiyoruz. Allah (cc) affetsin seçici davranmıyorum. Nerde ucuzsa oradan alış veriş yapıyorum. Çoğu ürünü kaliteli ve burdaki piyasanın altında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar