a1-polis-okula motorla gitmek-müdür-389 tl ceza

O MÜDÜRÜN MOTORU ORADAN ÇEK DERKEN,
ne anlatmak istediğini muhtemelen anlayamadın.
Yarın bir gün (seni tenzih ederek) serserilerin toplaşmasının önünü kesmek için olduğunu anlaman gerekirdi.

Güzel empati yapmışsınız ama insan gibi gelse " Evladım bak burda motosikletle duruyorsun yanlış bi hareket yapma, mümkünse ses yapma ya da tehlikeli hareketler yapma olur mu serseri hareketler yapan olursa şikayet edilir bilgin olsun. "

Buna benzer bir uyarıyla yaklaşsan o öğrenci zaten seni sevip saycağı için bi düşünür eder. Uslûp önemli. Gençlere yaklaşırken doğru yaklaşırsak çözeriz koskoca müdür 50 yaşında adam böyle düşünemezse genç adam nasıl olumlu düşünsün?

Kardeşim sen canını sıkma biz muhabbeti anladık. Yazım şekli falan diye sert eleştirenleri de boşver onlar kusursuz insanlar. İnternet ortamının verdiği gevşeklik var insanlarda.

Okul müdürlerimiz polislerimiz ve çoğu kamu personelimizdeki bu ego tatmini olaylarını zaten bilenler biliyor. Genelleme yapıyorum çünkü geneli bu şekilde oluyor. Bu şekilde egosu olmayanlar baş tacı zaten çok iyi polis-öğretmen-doktorlarımız var. Ama genel profil zaten belli.

Anlatılanlara istinaden çocuğa yalancı demişsiniz de polimizin güçsüz aciz olarak gördüğüne yüklenmesi sebebiyle böyle bir yalan söylenmiş yani bu yalanın kimseye bir zararı yok burda bu yanlış bilgilendirmeyi yani savunma amaçlı diş göstermeyi eleştirene kadar eleştirilmesi gereken yerler neden atlanıyor? ...
Müdürlerin öğrenci üzerindeki baskıları-tavırları yer yer ego tatmini içeren davranışları bellidir, otorite sağlayabilmek için haklı haksız her öğrenciye sert davranırlar azarlar vâri konuşurlar.

Sana tavsiyem he de geç kimseye ters gitme ama hakkını da yedirme. Bana kalırsa sen iyisini yapmışsın. Tek sorun fazla uzatmamalıydın.

Aynen abi yazamiyorum. Aceleyle yazdim internet gidip geri geliyir. Giderse en bastan baslardim. Abi uzatma degil mudur elinden bisey gelmiyceni anliyacagi zaman kasksiz motor kullaniyosun diyor . kask taktigimi bildigi halde. Tesekkur ederim abi yorumun icin. 16 yasinda degilimde 35 yasindayim deseydim isler boyle gitmezdi forumda.

dinleyerek yazmasına gerek yok. okul müdürü muhatap olmadan asayişi arasaydı. asayiş muhatap olmadan trafiği arasaydı onlarda gelip baksaydı. uygunsuz bir durum görüp çekiciyi çağırsaydı. teste götürüp uygunsuz bir durum çıktığında (park cezasını peşim yazıyor çünkü okul önüne park yasak başkaları da park ediyor mazeret değil) başlardı yazmaya çekici parası test parası otopark parası izinsiz tadilat cezası cevre kirliliği gibi o zaman kimsede ağzını açamaz kimseninde kalbi kırılmazdı.

Park cezasını yazardı, ama ona yazdığı an diğer arabalara da yazması gerekir. Yoksa şikayet edildiğinde başları belaya girmez ama canları sıkılır. Savunma vermek zorunda kalırlar, o bile canlarını sıkmaya yeter. Öte yandan çekici götürdü, test yapıldı, desibel ölçümü normal sınırlarda, o zaman ne olacak?

Aynen oyle abi mudur geldi kapinin 10 m sagindayim kenarda bekliyorum. Geldi tek lafi seni bidaha gormiyim burda dedi. Bendene den dedim demeyede hakkim var. Neden diyince konusmalan dedi sonra cok dikkat cekiyosun vs sesi gur cikiyir apaci seside degil yoshiden nasil cikiyorsa o ses. Elini motora degdirdi cekecekyibidahafbidahadeg mesin dedim . polisi aradi . ara dedim gelsin polis ceksin dedim. Geldi cekmedi uyardi gitti

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:31 ----------

Aynen abi bide parke denelr arkama hicalarin arabasi :) polis seni 15 gun gormiyim dedi. Kask kamerami takipda gidicem gelsin gostersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar