A1 ehliyetten A2 ye geçerken yeni ehliyet alıcak kadar para ödemek gerekiyor mu?

Abilerim ablalarım öncelikle merhabalar yaşım 17,bu ay ehliyet almayı düşünüyorum ancak 125 cc ile başlayıp büyülteceğimden dolayı a1den a2 ye geçerken ne kadar bi ek ücret gerekiyor bilgisi olan var mı acaba ?

Bende senin gibiydim araştırdım fakat tam sonuca ulaşamadım ve beklemeye karar verdim a2'ye. Bi kaç ay sonrada başvurucam inşallah

Yazili sinav ücreti dışında yeni bir ehliyet alir gibi odeme yaparsiniz ve direksiyon sinavina girersiniz.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yanlış bilmiyorusam a2yi almak içinde bir süre a1 ehliyetinizin olması gerekiyor , geçişte yine yeni ehliyet ücreti istenir (köprü yaptık para lazım)

Yanlış bilmiyorusam a2yi almak içinde bir süre a1 ehliyetinizin olması gerekiyor , geçişte yine yeni ehliyet ücreti istenir (köprü yaptık para lazım)

A2 için A1 ehliyet istemiyor ancak A ehliyet için 2 senelik A2 ehliyet veya 24 yaşını doldurmak gerekiyor

Şuan B sınıfı ehliyeti olan bir arkadaşım, yaşı da 30 ü geçkin olmasından dolayı B sınıfı ehliyetine A sınıfı ekletecek,
Ders ve direksiyon kursu almamasına rağmen, yazılı sınava girmemesine rağmen, 700,00TL kurs ücreti( kurs ücretleri sabite bağlanmış) 80,00 TL civarı direksiyon sınav ücreti ve 280,00TL civarında emniyete para ödemesi gerekiyor...

Sıfırdan ehliyet alsaydı tek fark kurs ücreti 700,00TL değil 900,00TL olacaktı.

Yani sende A1 den A2 ye geçerken aynı durumla karşılaşacaksın muhtemelen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar