A1 Ehliyet İçin Düşük Bütçeli Motosiklet Önerisi

Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi maks. 125cc motosiklet önerisine ihtiyacım var ve maks. bütçem 4000tl(sadece motora ayrılan kısım).
Hem sıfır hem de ikinci el modellere bakmaya çalışıyorum bu bağlamda Bajaj Discover 125 ST nasıldır, bunun sıfırını düşündüm.
Onu alma bunu al dediğiniz bir model var mı?
Birde bu discoverda güc olarak 13PS vermişler bu 9,69kW oluyor doğru mu?
Genellikle okula gidip gelmede kullanacağım hız yerine yakıtta tutumluluk ve kaliteye önem vermeye çalışıyorum(yine discoverla ilgili birçok yorum okudum alınır mı?).

cg alırsın okul uzaksa motor hem yorar hem yorulur cg için modifiye lazım ama bana sorarsan ybr iyidir discover çok ne olacağı belli olmayan motordur piyasası çok yok bajaj daha çok pulsara önem veriyor

Msx öneririm yakıt yok gibi bir şey 10 kuruşun altına indirmek mümkün.4 bine alamazsın ama 1000-1500 daha koyup temiz bir msx bulabilirsin.Fazla kişide olmadığı için insanlar acayip ilgi gösteriyor,ışıklarda arabadakilerin sorularını cevaplamaktan sıkılabilirsin.Canlı görmeni tavsiye ederim.

Msx öneririm yakıt yok gibi bir şey 10 kuruşun altına indirmek mümkün.4 bine alamazsın ama 1000-1500 daha koyup temiz bir msx bulabilirsin.Fazla kişide olmadığı için insanlar acayip ilgi gösteriyor,ışıklarda arabadakilerin sorularını cevaplamaktan sıkılabilirsin.Canlı görmeni tavsiye ederim.
msx cidden güzel bir motor değil rahat değil ufak garip benim tarzımı yansıtmaz ve çok pahalı o paraya pulsar 150ns veya apache alırsın bir şeklin olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ikinci el cb125e bakabilirsin. He bu arada çin mali yargısına felan kapılmamak lazım. Tanidigimda mondial vardı mct250 mi ne. Uzun süre baka baka kullandı gözü gibi. Hiçbir sıkıntısı olmadi. Bence önemli olan kişisel kullanim...

Motoran crazy 125 tamda o fiyat sifiri bendede aynisi var yeni aldim.Forumda arastir kullananlar mennun bi incele derim biraz küçüktür ama tipi iyidir

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ybr,Cb 125 E alabilirsiniz.

İkisi de öğrenci adam için sorunsuz,kaliteli,yakıtı makul son derece güzel motosikletler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar