- Konu Yazar
Kafama takıldı videolara denk geldim açıkçası para tuzağından başka bir şey gibi gelmedi bana arkadaşlar. Şimdi A2 ehliyet alırken zaten parkurumuz belli başarılı olup ehliyetimizi almışız tamam eyvallah güzel. Fakat A2'den A sınıfına geçerken sadece yüksek cc'li bir motorla a2 alır gibi platformda aynı şeyleri yapıyoruz hızımız yine aynı ama denge panelinde gidersek , 8 çizersek , slalom yaparsak bu motorla A sınıfı almaya hak kazanmış oluyoruz..
Demek istediğim extra hiç birşey yok A sınıfı ehliyet alırken videolardan gördüğüm kadarıyla 200cclik sürdüğümüz motordan farklı hiç bir şey yok sınav boyunca. Bu şekilde sınırlandırılması para tuzağı gibi geldi bana açıkcası ya sizde fikirleriniz nedir yoksa ben mi yanılıyorum ?
Oo bakın helal bu adam artık 600cc sürer dedirtecek hiç bir uygulama yok sonuçta a2 ne ise aynı
Demek istediğim extra hiç birşey yok A sınıfı ehliyet alırken videolardan gördüğüm kadarıyla 200cclik sürdüğümüz motordan farklı hiç bir şey yok sınav boyunca. Bu şekilde sınırlandırılması para tuzağı gibi geldi bana açıkcası ya sizde fikirleriniz nedir yoksa ben mi yanılıyorum ?
Oo bakın helal bu adam artık 600cc sürer dedirtecek hiç bir uygulama yok sonuçta a2 ne ise aynı