A SINIFI EHLİYET ALMAK İSTİYORUM

herkeze iyi günler kısmet olursa motor alıcam ondan öncede ehliyet almam lazım almışken A alıyım diyorum İstanbul/Bağcılarda (avrupa) da oturuyorum ama bana yakın A ehliyeti veren kurs bulamadım gerçi yok denilecek kadar az ne olur bilen duyan varsa bana yardım edin.

Yaş 24 ve üstü ise direk A sınıfı alabilirsiniz . Ben gültepe Etik sürücü kursundan ehliyeti almıştım baya ilgililer eğitimde veriyorlar sınava da mt 07 ile giriyorsunuz

Küçükçekmece de oturuyorum sefakoy sürücü kursu ve halkali' daki akademi sürücü kursu veriyor mt7 ile giriyorsun sinava su an İstanbul 'da degilim yoksa alirdim senin için detaylı bilgi

Bagcilar mi tramwaya atlayin yusufpasa duraginda inin Buyuk anadolu surucu kursu hayati bey ile gorusun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeze iyi günler kısmet olursa motor alıcam ondan öncede ehliyet almam lazım almışken A alıyım diyorum İstanbul/Bağcılarda (avrupa) da oturuyorum ama bana yakın A ehliyeti veren kurs bulamadım gerçi yok denilecek kadar az ne olur bilen duyan varsa bana yardım edin.

Hiç uğraşma. Satıyım sana kurs parası'nın %30 altına. 0 ceza puanı, yenilenmiş ilk sahibinden 2007 trafiğe çıkışlı. [Arai Kask Hediyeli]

saolun var olun yarın yusufpaşadaki kursla irtibata geçicem tekrardan teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar