(A-RI-ZA-LI) RiZE_Çamlıhemşin_Pokut Yaylasi_24.05.2004

selam yol dostları,
2004 Mayıs'nda Türkiye'nin en güzel yaylasi seçilen Pokut yaylasına bir gezi yaptım, Hikayesini yazmadim ama olayi kareler anlatacak size,
sevgilerimle,
DSC05272.jpg
DSC05277.jpg

DSC05283.jpg
DSC05289.jpg

DSC05290.jpg
DSC05298.jpg

DSC05299.jpg
DSC05301.jpg

DSC05305.jpg
DSC05321.jpg

DSC05332.jpg
DSC05342.jpg

DSC05365.jpg
DSC05366.jpg

DSC05387.jpg
DSC05392.jpg

DSC05400.jpg
DSC05405.jpg

DSC05421.jpg
DSC05425.jpg

DSC05429.jpg
DSC05432.jpg

Endurocu seni bu forumda da gormek cok guzel. Ilhamina cok ihtiyacimiz var...

Yolun acik olsun dostum...harika resimler, ruyalara girecek maceralar :thumleft:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fotograflar cok guzel eline saglık

Gerçekten çok güzel yerler.......Ama nerede olduğunu nasıl gidileceğini filan yaz....Belki yolumuz düşer....
Resimleri bizimle paylaştığın için teşekkürler....

fotoğraflar internette dolasan duvarkağıdı manzaraları gibi endurocu, memleketimizin boyle guzel yerlerini kesfetmek cok guzel olmali, insallah bize de nasip olur,
bizimle paylastığın için tesekkür ederiz..

Arkadaşın dediği gibi Çok güzel fotoğraflar çekmişsin..
İleride Cbr 1100 üm olunca inşallah beraber gezeriz.. Zaten bence motosikletin kullanılabileceği en zevkli alan yeni yerler keşfetmek..
Darıldım doğrusu endurocu.. Rizeye gelipte hamsi diyarının fotolarını çekmemek oldu mu :p

Böylesine güzellikleri bizimle paylaştığın için çok teşekkürler Endurocu dostum.

Celegorm' Alıntı:
Ah bu yollara bi' GS Adventure yakışır :cherry:

maalesef dostum o yollar GS 1100/1150 lerin girebilecegi yollar değil, arazi lastiği takarsan ve cok arazi tecrüben varsa belki

hondacbr1100xx' Alıntı:
Arkadaşın dediği gibi Çok güzel fotoğraflar çekmişsin..
İleride Cbr 1100 üm olunca inşallah beraber gezeriz.. Zaten bence motosikletin kullanılabileceği en zevkli alan yeni yerler keşfetmek..
Darıldım doğrusu endurocu.. Rizeye gelipte hamsi diyarının fotolarını çekmemek oldu mu :p
dostum hamsi diyarından kasıt Trabzon mu?
Trabzon ise guzel Akcaabat kofte fotograflarım da var :))
ayrıcaTrabzon bolgesin de ecok guzel yayla gezi vefotograflarım var zamanla sizlere sunacagım,
Akcaabat a sevgiler

kiniklipasa' Alıntı:
fotoğraflar internette dolasan duvarkağıdı manzaraları gibi endurocu, memleketimizin boyle guzel yerlerini kesfetmek cok guzel olmali, insallah bize de nasip olur,
bizimle paylastığın için tesekkür ederiz..
o anı yasamak ve omanzarayı kendigözlerinle gormek çok daha etkileyici dostum,
objektif gozun gordugu herseyi oremiyorinan :))

Karadeniz Yaylaları

Nasıl olsa karadeniz çizgisindesin ne zaman canın sıkılsa boş vaktine gezer durursun o serin yaylaları. Bizde agzımızdan sular akar bakar dururuz. Bıktık artık şu Antalya nın toroslarından bir tur olsa da biz de gezebilsek o serin yaylaları. Ellerine saglık çok güzel resimler ve yerler.[/b]

Re: Karadeniz Yaylaları

aslanko' Alıntı:
Nasıl olsa karadeniz çizgisindesin ne zaman canın sıkılsa boş vaktine gezer durursun o serin yaylaları. Bizde agzımızdan sular akar bakar dururuz. Bıktık artık şu Antalya nın toroslarından bir tur olsa da biz de gezebilsek o serin yaylaları. Ellerine saglık çok güzel resimler ve yerler.[/b]
Aslan hocam ben Rize den bu yaz ayrildim 4-5 aydir Bilecik teyim,
gezi forumlarinda dagorursun buraya geldikten sonra d acok gzuel gezi ve kamplar yaptık, Anadolu d acok gzuel yerler var, en guzel yerler tabii ki karadeniz de var,
bulundugum 2 sene icerisinde o bolgede bir enduronun gidebilecegi her yere gidip fotoğrfalar çektim,
Torosların hakkını yeme oranın d acok guzellikleri var

yaw bunları yapanbilmek de çok sağlam bütçe ve zman ister :cherry:
ayrıca mtor tekniğinden çok iyi anlamak lazım malum dağ başında bişi oldumu motora nasıl yaptıracan :cherry:
benimde tek hayalim bu enduro ile böle yerlere gidebilmek ama daha 20 yaşındayı bakalım ileride işimizi kurduktan sonra ve iyi para kazanmaya başladıktan sonra çıkcam bende inşlla :cherry: :flower: :flower:

abi messenger kullanıorsan bi kaç soru sormak sitiorum sana bu sitede beni tek anlayan sen olursun heralde :cherry:

donald amca kızma yaw seni unutmuşuz valla :thumright:
ama sen touring cisin öle dağlara tepelere çıktıını görmedim senin :)

FreeWind' Alıntı:
yaw bunları yapanbilmek de çok sağlam bütçe ve zman ister :cherry:
ayrıca mtor tekniğinden çok iyi anlamak lazım malum dağ başında bişi oldumu motora nasıl yaptıracan :cherry:
benimde tek hayalim bu enduro ile böle yerlere gidebilmek ama daha 20 yaşındayı bakalım ileride işimizi kurduktan sonra ve iyi para kazanmaya başladıktan sonra çıkcam bende inşlla :cherry: :flower: :flower:

abi messenger kullanıorsan bi kaç soru sormak sitiorum sana bu sitede beni tek anlayan sen olursun heralde :cherry:
selam,
tek basina dagda enduro ile gezmek iicn tabii ki biraz tecrube teknik bilgi v.s. lazim, ama cok sıkı butceye gerek yok,
en azındna ben sıkı butcesi olan birisi diilim,
dostum o bolge ile ilgili belki de en saglam bilgiyi alabilecegin sayili enduroculardanım :)
[email protected] veya [email protected] a yazabilirsin,
yardima hazirim

FreeWind, Mesele "ben" degilim. Kesinlikle ustume alinmadim. Burada benden daha tecrubeli bilgili baskalari da var. Ayrica akil yasta degil bastadir derler... kimbilir ne cevherler okuyor bu satirlari. Tabii sevgili Murat ta var...

Mesele su, sen once sorunu sor, sonra ondan yardim iste. Senin sorularini sormak isteyen, yada baska sorularla katkida bulunmak isteyen, yanitlari benden yada Murat tan daha iyi bilen baskalari da olabilir.

Burasi bir forum. Bunu gozardi etmeyelim. Herhangi birini alenen ozel yazismaya davet etmek (MSN kullaniyorsan sana soracaklarim var gibilerden) foruma karsi cok ayip. Burasi bilgi paylasimi icin var. Soracaklarini da, cevaplarini da hepimiz ogrenmek isteriz, sen de paylasmak istersin... Degil mi?

Ayrica biliyorsun ve hepimiz goruyoruz ki Murat a PM yollayabilirdin, email adresi de var, email de yollayabilirdin. Onun yerine alenen ozel yazismak istedigini, soracaklarini burada kimsenin anlamayacagini soyluyorsun...

Murat ta sana canak tutmus ya... o da ayri bir durum...

en saglam bilgiyi alabilecegin sayili enduroculardanım :)

Yahu Murat, birak iste burada sorsun, hepimiz duyalim ogrenelim. Ne var yani gizli gizli yazisacak ???

Donald_Duck' Alıntı:
FreeWind
Murat ta sana canak tutmus ya... o da ayri bir durum...

en saglam bilgiyi alabilecegin sayili enduroculardanım :)

Yahu Murat, birak iste burada sorsun, hepimiz duyalim ogrenelim. Ne var yani gizli gizli yazisacak ???

sevgili DD hocam, cumleyi yarısından kestin yanlis anlam cıkabiliyor su sekilde alsaydin keske :)

o bolge ile ilgili belki de en saglam bilgiyi alabilecegin sayili enduroculardanım :)

hocam benim gizli sakli bir seyim yok, arkadas MSN dedigi icin mail adresi verdim,
heryere yazabilirim cevabımı, bence sakıncası yok,
senin de bahsettigin gibi bu gibi sorular ve cevaplar forumlara yazılsın ki herkes paylasabilsin,
diger taraftan Karadeniz gezi fotograflarındna etkilenerek o bolgeye tur yapmak isteyen motorcu arkadaslardan bir cok e-posta alıyorum, cevaplarını da yazıyorum
nedense forumlara yazmak yeirne ozelden istiyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar