FreeWind, Mesele "ben" degilim. Kesinlikle ustume alinmadim. Burada benden daha tecrubeli bilgili baskalari da var. Ayrica akil yasta degil bastadir derler... kimbilir ne cevherler okuyor bu satirlari. Tabii sevgili Murat ta var...
Mesele su, sen once sorunu sor, sonra ondan yardim iste. Senin sorularini sormak isteyen, yada baska sorularla katkida bulunmak isteyen, yanitlari benden yada Murat tan daha iyi bilen baskalari da olabilir.
Burasi bir forum. Bunu gozardi etmeyelim. Herhangi birini alenen ozel yazismaya davet etmek (MSN kullaniyorsan sana soracaklarim var gibilerden) foruma karsi cok ayip. Burasi bilgi paylasimi icin var. Soracaklarini da, cevaplarini da hepimiz ogrenmek isteriz, sen de paylasmak istersin... Degil mi?
Ayrica biliyorsun ve hepimiz goruyoruz ki Murat a PM yollayabilirdin, email adresi de var, email de yollayabilirdin. Onun yerine alenen ozel yazismak istedigini, soracaklarini burada kimsenin anlamayacagini soyluyorsun...
Murat ta sana canak tutmus ya... o da ayri bir durum...
en saglam bilgiyi alabilecegin sayili enduroculardanım
[email protected] veya
[email protected] a yazabilirsin,
Yahu Murat, birak iste burada sorsun, hepimiz duyalim ogrenelim. Ne var yani gizli gizli yazisacak ???