A R O R A - Kalbi kırık bir motorcu . Linke bakıp yorum yaparmısınız ?

Evet arkadaslar . Bır motor almıstım üniversite için. 3 aydır bendeydi konular acıp duruyordum merak ettıklerım hakkında sızlere soru soruyordum cok heveslenmıstım . unıversteden tatıle gelıp motorun muayenesını yaptırıcaktım ancak sahıbıyle bazı konularda anlasamadık ve motoru gerı ıstedı . bende paramı gerı aldım (yanı motorun bı cok borcu cıktı ve benden odememı ıstedı , tanıdık dedık motor aldık :))) Sımdı okuluma elım bos donmek ıstemıyorum cok az bır butcem var ve ehlıyetım bosa gıtmesın dıye arastırma yapıyorum . ck heveslıyım lınke bakıp bu motor hakkında bılgılerınızı paylasırmısınız ve benımle dertlesırmısınız :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-arora-arora-zorro-avangaerde-150-sok-fiyata-9-taksit-kapida-ode-227284633/detay

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Motora diğeceğim yok ama, bu bayii ye illet oluyorum.. Hem suratsız , hem bilgisiz hemde sat unut modeli bi esnaflar..

kardeş fazla acele etme. bir iki ay daha bekle derim. kış sezonunda fiyatlar inanılmaz düşme oluyor. tahminimce bu senede olur. 3bin 4bin arasi tvs apache rks titanic bajaj boxer gibi motorsikletlere bak... bütcen iyi olmadıgı icin kötünün iyisi bunlar. senin gibi bir kardeşim ünv okuyor motorunu bana bıraktı rks 150. 2-3 aydır bende şehir içinde kullanıyorum. daha ufacık bir sorun vermedi. manevra vs cok iyi.

Şu arora'yı ne zaman görsem aklıma ray malifalitiko geliyor. :mrgreen:

ben kubalara bakmanı öneririm

Hangi modelleri usta ? :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:47 ----------

bu adamdan hiç birsey almayın. net...

bu motoru baska nerde bulabılırım ? 2bin tl sıfır motor sonucta taksıtlerı felan nasıl oluyor acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

1 ay daha beklemeyi düşünüyorum açıkcası o zamana kadar piyasaları araştırıcam tabi sizin önerceğiniz markaları . Pek anlamadıgım ıcın yardımcı olursanız mınnettar kalırım :)

Kesinlikle ideal cok dikkat cekici tarzi var iron&road la irtibata gecebilirsin cok ugrastigini daha once soylemisti bana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar