A(ntilock)B(rake)S(ystem)

Bu video çok hoşuma gitti yayınlamadan yapamiyciiim:) Abs'den şaşmamak lazım.Ani frenlerde mutlaka gerekli.Abs olmadımı kendimiz yerlerde sürünürken bulmamız gayet normal! Bu sistem aslında her araçta standart olmalı ve muhakkak olacak! Frenin çok iyi olsa ne olur teker kilitlenip motor devrildikten sonra?

gözünü sevdiğim almanı yapmış işte.Honda'nında abs ile ilgili bir videosu var izledik onu.O biraz saçma geldi bana.Çünkü 60-70'le giderken motor sürükleniyor.Ben çok daha yüksek hızlardan bahsediyorum.

Bu video ABS'yi çok iyi anlatıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=uq4DDMMoomU

Paylaşımın için saol abi ben şunu benim arkadaşlara o kadar anlattım ama anlamamakta israr ediyorlar abs aracı erken durdurmaz sadece aracın kontrolden çıkmasını engeller.

boy

SaLToN, dediğinde haklısın. ABS duruş mesafesini kısaltmaz, kaymayı önleyerek aracın kontrolden çıkmasını engeller. Motosiklette ABS olmalı mı olmamalı mı ile ilgili daha önce uzun uzun tartışılmıştı, o yüzden burada aynı konuyu tartışmaya kalkmayalım. Forumda basit bir arama ile ABS ile ilgili başlıklara ulaşabilirsiniz.

birşey değil birşey değil!

eğer param olsaydı 20milyarlık motor alacak olsam
kesinlikle abs'li olurdu.Otomatik ve kombine fren sistemi ben neden uğraşayımki? Bugün insanların yapamadığını bu elektronik beyinler yapıyor!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar