A+ istanbul Avrupa yakası saat 16:00'ya kadar acil

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bypass olacak babam için A+ kana ihtiyacımız var. Verebilecek olanalr 0555 625 6058 numaralı telefondan bana ya da 0533 559 2371 numaralı telefonda Emrah'a ulaşabiliriz

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:06 ----------

Gereken kan bulundu çok teşekkür ederim.

tuğushan kan benim kanım ancak 16:00 görünce çok üzülmüştüm işteyim die allahtan bulunmuş,ama akşama flan gerek olursa her türlü veririm fazla fazla yeterince kanlıyım biliyosun...

selam ben 2 adam 1 saat içinde (ilyas-semih ) hastaneye gönderiyorum:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:07 ----------

Beyler hala kana ihtiyaç var a rh + haberinizolsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:11 ----------

Ünite yetersiz kalmış by pass için bayağı kan lazım oluyor.

arkadaşlar kan yetersız kalmış kan verebılecek arkadaşlarımız varsa mumkünse yardımcı olmaya calışalım bır gun hepimize yardım lazım olabılır mumkunse konuyuda güncel tutalım teşekkürler

biraz önce tugushanla görüştüm kan ihtiyacı karşılanmış ilgenen arkadaşlara teşekkürler ederiz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Dostlar cok tesekkur ederim yeterli miktarda kan bulundu telefonla verdigimiz destek icin minnettarim. Yarin Sabah 9 gibi ameliyat baslayacak umariz bir sorun olmadan cikabiliriz

Hacım telefonum sizde var..Arasaydınız keşke yazdığım gibi bende gelirdim..

Geçmiş olsun çok..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar