A ehliyetine yazıldım help

Motosikleti
Triumph Trident 660
Sürmeyi biliyorum diye 2 ders için 8 bin tl anlaştım sonra sınava gircem.
Ama en yüksek 200 cc sürdüm ehliyette hornet sürecekmişim ve 2 ders yeter mi emin olamadım 3 yıldır bilfiil trafikteyim ve güzergahda bildigim güzergah beni endiselendiren tek şey hakimiyet.
Tavsiye ve fikrinizi merak ediyorum a dostlar

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
önceki sürdüklerin gemiydi de şimdi süreceğim uçak mı sanki 2 ders neyine yetmiyo nerdeyse beleşe getirmişsin ehliyeti ne güzel

Motosikleti
Honda CBR500R
Tüm mantığı biliyorsun sonuçta, nerede ne yapman gerektiğini. Heyecan yapma yeter.
Bu arada ders almadan sadece sınava girmek ne kadar sormuş muydun?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Tüm mantığı biliyorsun sonuçta, nerede ne yapman gerektiğini. Heyecan yapma yeter.
Bu arada ders almadan sadece sınava girmek ne kadar sormuş muydun?
Öyle bir şey olduğunu bilmediğim için hic aklıma gelmedi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

önceki sürdüklerin gemiydi de şimdi süreceğim uçak mı sanki 2 ders neyine yetmiyo nerdeyse beleşe getirmişsin ehliyeti ne güzel
Aga sen de ağır çomar beyni var sürdügüm 10 beygir makine ile 90 beygir aynı olabilir mi

Motosikleti
Voge 250RR
Aga sen de ağır çomar beyni var sürdügüm 10 beygir makine ile 90 beygir aynı olabilir mi
Sınav alanında 90 beygirin kaçını kullanacaksın 10 beygir kaçla gidiyorsa 90 beygir de o şekilde gidiyor ayrıca gaz ayarları kısılmış olacak onların .

Sadece ağırlık ve model tarz olarak yabancılık çekersin o da 30dk içinde çözülür.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Sınav alanında 90 beygirin kaçını kullanacaksın 10 beygir kaçla gidiyorsa 90 beygir de o şekilde gidiyor ayrıca gaz ayarları kısılmış olacak onların .

Sadece ağırlık ve model tarz olarak yabancılık çekersin o da 30dk içinde çözülür.
İste bana bu bu şekilde cevap verirseniz teşekkürümü eder yoluma bakarım

Ama en yüksek 200 cc sürdüm ehliyette hornet sürecekmişim ve 2 ders yeter mi emin olamadım 3 yıldır bilfiil trafikteyim ve güzergahda bildigim güzergah beni endiselendiren tek şey hakimiyet.
A1'den A2'ye geçiş için 9bin TL 3 ay taksit yaptırdım 1 hafta önce . 4 Hafta boyunca haftasonu istediğim saatlerde gidebiliyorum fiyatı normal geldi bana. Sıkıntı olmaz zaten 1 2 kez sürdükten sonra tork vs şeylere alışırsın

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Büyük motosikletler genelde küçüklerden daha dengeli oluyor. Gazıda beklediğin kadar uçuracak seviyede değil. İlk kalkışta anlayacaksın. Boşta ne kadar çevirince ne kadar gaz yiyor bi bak. Sonra yavaşça kaldır gerisi gelir. Gaz kolunu çamaşır sıkar gibi çevirme yeter.

O nasıl kurs la öyle. A ehliyetine yazıldıysan zaten kurs sınava gireceğin motorla eğitim veriyor. Direkt al bu hornet, sınav başladı mı diyorlar?

Benim arkadaş 1 yıllık deneyimle 50cc skuterden sonra direk a ehliyete yazıldı MT07 ile tek seferde geçti kasmana gerek yok önceki motorlarından sonra hornet daha dengeli gelecek

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Parkurda a2ye uygun motordan ziyade aya uygun motoru kullanmak daha kolay, guc fazla oldugu icin debriyaj ile kolay yonetiliyor alet. A2lerde 1e alsan bagiriyor, 2ye alsan titriyor.
Baktin 2 ders yetmiyor, ustune biraz daha ver 3. Dersi al.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Öyle bir şey olduğunu bilmediğim için hic aklıma gelmedi

bu kadar gerizekalı olman senin değil burada büyük motor kullanmayı büyük marifetmiş çok zormuş gibi anlatanların hatası 🙏

Motosikleti
Yamaha Rayzr
A2 için yazıldım ay başında 50 dakikadan 8 ders verecekler 8 bine anlaştım sanki 2 ders için fazla olmuş gibi ama sürmeyi biliyorsan benim gibi beni 3.derste artık sınav rotasını öğrenmeye çıkarttılar.

• Beğen
Tepkiler: Ged
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
O 2 derste alışırsın elbet parkura. Hornet'te gazı açtığında güç saçma sapan bir şekilde gelmiyor diye tahmin ediyorum.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Büyük motosikletler genelde küçüklerden daha dengeli oluyor. Gazıda beklediğin kadar uçuracak seviyede değil. İlk kalkışta anlayacaksın. Boşta ne kadar çevirince ne kadar gaz yiyor bi bak. Sonra yavaşça kaldır gerisi gelir. Gaz kolunu çamaşır sıkar gibi çevirme yeter.
Teşekkürler ağabeyim

O nasıl kurs la öyle. A ehliyetine yazıldıysan zaten kurs sınava gireceğin motorla eğitim veriyor. Direkt al bu hornet, sınav başladı mı diyorlar?
Hayır onunla eğitim verecekler ama sınav günü a2 ehliyetinde başka motor vermişlerdi

• Beğen
Tepkiler: ACT
Anlık ben de direkt A sınavına hazırlanıyorum, ben baya ders alcam tabi 10 ders kadar sanırım. İlk dersim geçen cumartesiydi. 8'i mt07 ile tekte yaptım. 50cc harici bir şey kullanmadım. 30dk zaten debriyaja alışmakla geçti. Ben yaptıysam sen yaparsın.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
yok ya bizim nesil harbi gerizekalı
Estağfurullah sizin nesil için "geri zekalı" demeyelim de "meramını iyi anlatamıyor" diyelim, "akım derken bokum diyor" diyelim. Forumda genç kardeşlerimiz arasından 2 aktif üyesiniz, yakışmıyor ikinize de bu laflar.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Estağfurullah sizin nesil için "geri zekalı" demeyelim de "meramını iyi anlatamıyor" diyelim, "akım derken bokum diyor" diyelim. Forumda genç kardeşlerimiz arasından 2 aktif üyesiniz, yakışmıyor ikinize de bu laflar.
yok yok okuduğunu anlayamıyor ben onu övüyorum o seriyorum sanıyor ona ödev acil 20 tane tyt paragraf çözüp gelsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar