Bence toplanıp adamı dövelim.
Bu forumda yeniyim çok bilmişlik taslayıp hayat dersi vermek hiç haddime değil ama , sen bakma burada yazılan küçük düşürücü ironik yazılara dostum.Olabilir sınav esnasınıda odaklanamamış olabilirsin, yanlış cevaplar sana mantıklı gelmişte olabilir. İlk yardımdan kalman asla motosiklet kullanamayacağın anlamına gelmiyor.Biraz çalışıp tekrar girince ne kadar basit olduğunu görüceksin, güzel sür, güzel korun . İlkyardım dan geçenlerin çoğuna sor hatırlamaz bile neler yapılacağını.
mevzu ilk yardımın gerekliliği basitliğinden öte; bu kadar önemli bir sınavın (sonunda o çok istediğin ehliyete sahip olacaksın)sorumluluğunu almamış olmak. Zaten bu kadar basit bir adımı dahi gerçekleştirmeyen bir birey sorumsuzca trafikte kol gezecektir. Biz kimseye salak veya aptal demiyoruz haddimize de değil...
Geçen iyi sürücü oluyor değil geçemeyen sürücü olamıyor diyoruz :d1 soru daha yapsa sınavdan gececek,ne apaçiliği kalmış ne sorumsuzluğu öyle bi yazmışsınız ki sanki bu sınavlardan geçince iyi sürücü oluyorlar.sizin bu yazdıklarınıza göre trafiktekiler hepsi iyi sürücü ozaman gelip burada ağlamayin önüme çıktı,üstüne kırdı,beni sıkıştırdı sonuçta onlar sınavları başarıyla vermiş iyi sürücüler hata yapmazlar.
her sınava çalışmayıp kalan sorumsuz mu ? , apaçi adayımı ? Kötü bir gün geçirmiş olabilir yada herkesin mantık ile çözebildiği soruları yapamamış olabilir bu trafik canavarı olacağı anlamına gelmez hiçbir zaman.
yav temel kuralları bilmeyen biri nasıl iyi sürücü olacak? iyi sürücülük virajda diz değdirmek midir? düzlükte 299 görmek midir?
kavşakta geçiş üstünlüğünü bilmeyen adam nedir? uyarı tabelalarını anlamayan adam nedir? yaralanmalarda temel ilk yardım uygulamalarını bilmeyen adam nedir?
bu sorularım, şu "belkici"lere, konuyu açana değil.
hocam siz anlamakta güçlük çekiyosunuz sahiden , bilmiyor değil çalışmamış kalmış . çalışıp öğrenip geçicek alıcak ehliyetini ok? ne uzattınız konuyu ya.
Ula biraz yavaş at satır matır gkşgkgşg maksimum 18 yaşında ama polat alemdara taş çıkarır beİyi yorumlar yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ben sınava tuzla da girmiştim kursum beni aradi ve dediki geçemediğine üzülme çünkü diğer önceki sınavlarda tuzla bölgesi asla basari orani %70-80 altına düşmemiştir fakat bu sınavda basari orani %50 dedi simdi cevabim bu cok bilmis emmesiller kalan %50 geri zeka limi o zaman?
Beyler her sinavi gecen iyi bir sürücü her sinavdan kalanda kotu bir surucu olamaz asil sizin boyle on yargili olmaniz mantik disi. Hadi eyvAllah
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
Toplanip adami dovelim diyen kac yasindasin? Normalde sultangazide oturuyorum macan sikiyorsa gel? Odlek sen evinde ailenle haline sukrederken benim bogazimdan satir donuyordu bos yapma yol al
İyi yorumlar yapan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum ben sınava tuzla da girmiştim kursum beni aradi ve dediki geçemediğine üzülme çünkü diğer önceki sınavlarda tuzla bölgesi asla basari orani %70-80 altına düşmemiştir fakat bu sınavda basari orani %50 dedi simdi cevabim bu cok bilmis emmesiller kalan %50 geri zeka limi o zaman?
Beyler her sinavi gecen iyi bir sürücü her sinavdan kalanda kotu bir surucu olamaz asil sizin boyle on yargili olmaniz mantik disi. Hadi eyvAllah
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:14 ----------
Toplanip adami dovelim diyen kac yasindasin? Normalde sultangazide oturuyorum macan sikiyorsa gel? Odlek sen evinde ailenle haline sukrederken benim bogazimdan satir donuyordu bos yapma yol al