997. Km'de ...

Motorumu alalı bir ay oldu olmadı ve sonunda ilk kazamı 997.km'nin içinde yapmış bulunmaktayım,şehir içinde sadece 40 km hızla giderken önümdeki motoru sollamak istedim.Herşey o anda başladı ve bitti, motor kullanan 'amcam(45-50)' tam onu sollarken onunda soldaki ara sokağa dönmek istemesi sinyal yakmaması ve aynadan bakmaması sonucunda ona çarptım yere düştüm.Allaha şükür bende hiç birşey yok motora da aynı şekilde hiç birşey yok fakat türkiye o kadar garip bir ülke oldu ki artık kaza sonrası ki konuşma şu şekilde oldu

Ben: Amcacım napıyorsun sen ?
--Ben bişi yapmadım arkadan çarpan he rzaman suçludur.
Ben: Ne alakası var arkayla sinyalin yanıyor mu ? Aynaya baktın mı?(İkisinide yapmadı)
--Kocaman yolda nerden solluyorsun bak beni !(Düştüğüm yeri gösteriyor)
Ben: Nerden sollamamı bekliyorsun yolun yarısını geçmişim daha napııyım?

Bu şekilde sonlandı bastım gittim ama herkese şunu demeliyim ki motorun şakası olmuyor düşük hız ya da yüksek hız hiç farketmeyebiliyor...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Tamamen aynı kazayı ben yaptım. Konuşmalara kadar aynı. Çok şükür ben düşmemişdim, arabaya yaslanıp araba üzerinde sürüklenmiştim. Adamın "oradan sollanır mı" tepkisine, yumruğumu kaldırıp "sağdan mı sollayım" diye bağırınca adam gıkını çıkartamamıştı. Acelem olduğu için ve bende pek bi hasar olmadığı için bişey yapmadım bastım gittim. Ama bu olay çok yaşanıyor ve illaki kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar. Birgün bi tanesi elimde kalacak, alamıycaklar elimden..

araç sürücülerinin yüzde 90 ı bedavadan ehliyet alan sorumsuz kişiler
avrupada cok merak ediyorum böyle şeylerin oranı yüzde kaç ?
biz her dakika bıcak sırtındayız..

Çok geçmiş olsun. Artık bu gibi öküzlerin varlığından haberdar olduğunuz için sola dönüş olan yerlerde sollama yapmazsınız.

Motorcunun motorcuya bile saygısı yok hemen adamı kesiyosunuz yada öküz diyorsunuz :farao: araba sürücülerinden çok beklersiniz saygıyı.

Motorcunun motorcuya bile saygısı yok hemen adamı kesiyosunuz yada öküz diyorsunuz :farao: araba sürücülerinden çok beklersiniz saygıyı.
şahsen böyle öküzlere, sağımda solumda redline yapıp geçenlere niye motorcudur diyip saygı duyayım ki? araba sürücülerinden de saygı beklemenin bir anlamı yok, canımı başka bir arabanın bana saygı duyup duymamasına emanet etmiyorum ben. nitekim konunun özü, ileride sola dönüş varsa o aracı motor/araba sollamamak gerek, bunun gibi sinyal vermeden aniden döner eder, çok karşılaşılan bir durum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir adet biber gazı cepte. azıcık hava yaptığında baktın olmuyor. Fısss işle tamam. bir daha bağırsın dursun!

Cok tesekkur ederim arkadaslar..
Benim de acelem oldugu icin duramadim uzatmadan gittim ama ustte yorumu bulunan mengu16 ya derim ki kime neyin saygisini gostericez bu durumda? Motorcular turkiye de bi azinlik gibi degil ki sonucta arabada motosiklette arac yani hatali olan tarafa gosterilcek bir saygi olamaz NE zaman?
Karsi taraf kabul etmiyorsa..

Allah başka kaza bela vermesin en kötü kazanda böyle olur inş.. geçmiş olsun.. :(

Tamamen aynı kazayı ben yaptım. Konuşmalara kadar aynı. Çok şükür ben düşmemişdim, arabaya yaslanıp araba üzerinde sürüklenmiştim. Adamın "oradan sollanır mı" tepkisine, yumruğumu kaldırıp "sağdan mı sollayım" diye bağırınca adam gıkını çıkartamamıştı. Acelem olduğu için ve bende pek bi hasar olmadığı için bişey yapmadım bastım gittim. Ama bu olay çok yaşanıyor ve illaki kendilerini haklı çıkarmaya çalışıyorlar. Birgün bi tanesi elimde kalacak, alamıycaklar elimden..

Fazer aşkına sakin ol ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar