Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
125 cc bir motosiklet 100 km de 2,8-3 litre yakıt tüketse 3,45*3=10,35 . lpg li 1400 cc, 6 litre yaksa 1,79*6=10,74 . şu an başa baş gözüküyor. demekki 1400 cc bir motora lpg taksak 125 cc benzinli motorla aynı yakacak
Evet bunun bi çaresi yok yakında çıkacak olan 200 ytl lik banknotlarla gün gelecek 1 Lt benzin alıcaz 0 ları boşuna atıyolar 20 sene sonra herşeye zam gele gele yine bizim paramızın değeri kalmıyacak ve benzin yine alıp başını gidecek dün 23:00 da süper aldım 3.44 ytl den::rantinp:::rantinp:
harbiturk otomobillerin benzin ile lpg tüketimleri 100 km de aşağı yukarı litre olarak aynıdır farklılık lpg nin ucuz olmasından kaynaklanır.
yani 100 km de 5 lt benzin tüketen bir araca lpg takarsan yine 100 km de 5 litre lpg yakacaktır.
valla onu bunu bilmem ama.. bu zamlar artık cok canımı sıkıyor. ne motora ne arabaya bindirecek bu hükümet bizi ale:.. hayır şu taksici arkadaşlara da acıyorum. bu adamlar ne yapacak ya bu zamlar karşısında.. :silent::silent:
ilk motosikletim olduğu zamanları hatırlıyorumda
Puch marka motosikletim vardı binliralık benzin 10 liralık yağ alırdık depo dolardı ayrıca ufak bir şişeye koyarıdk kalanını ne günlerdi....
arkadasım lpg daha kolay yanar 20 km yola 4 lıtre benzın gıderse 6-7 lıtre lpg gıder lutfen dogru bıgı verelım mazotlu arabada ıse benzıne oranla daha az yakar yanlıs yonlendırmıyelım :farao: