97 model BMW F650 için KRANK KOLU ARIYORUM

SELAM ARKADAŞLAR, 97 model BMW F650 için KRANK KOLU ARIYORUM. İKİNCİ EL Bİ KRANK KOLU. MOTORUM YATAK SARDI. İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM. MSN & MAİL [email protected]

Son düzenleme:
kardes endurocu.com da da 3 tane baslik acmissin
teker teker acsan sunlari :)

buradada 3başlık açmış..
hak geçirmiyor yane
her siteye en az 3 tane...:queen: :queen: :queen: :queen:

demeyin arkadaşlar ööle... arkadaşın canı yanmış ve biran önce halletmek istiyo... telaş içinde oldunu aklımızdan çıkarmayalım...

ben düşünüyom da bana olsa böle bişi (allah korusun tabi) 3 deel 13 te açarım heralde...

saygılar...

Eğer işten anlayan eli takım tutan birisiyseniz.

1-Biyel kolu yamuk dönük vs değilse delik içi sert krom kaplatıp,delik içi taşlatın.
2-Burç mil ve ay yatakları da sert krom kaplatarak sağlıklı bir sonuç alabilirsiniz.

Not:Sert krom kaplatma işi malzemenin özelliğini ve sertliğini bozmadan yüzey kaplama işidir.

yazık olmuş

SELAM ARKADAŞLAR, 97 model BMW F650 için KRANK KOLU ARIYORUM. İKİNCİ EL Bİ KRANK KOLU. MOTORUM YATAK SARDI. İLGİLENİRSENİZ SEVİNİRİM. MSN & MAİL [email protected] 0533 668 38 87 , 0505 746 21 36 kaan

merhaba kaan...öncelikle geçmiş olsun ama akılsızlığın cezasını çekiyorsun. bundan bir iki ay önce tanıştım kendisi ile motorumu satmak için tanıştık bende satmadan önce motoru komple elden geçirmek için melih ustanın oraya bırakmıştım motoru dağınık halde görünce hayalleri yıkıldı melih usta kendisine motorun durumuzu gösterdi fakat kendisi anlamadığı için pek ilgilenmedi kaan arkadaşım için önemli olan dış görünüştü bende kendisini uyardım ''bak piyasada granajları temiz ama motoru bitik makina çok bir anlayan ustaya danışmadan alma dedim ve benim motorumu almasanda fark etmez getir bakalım'' dedikten sonra ayrıldı....
Sonuçta bu 12 yaşından itibaren bu piyasanın içinde bulunuyorum (26 yaşındayım) Bu konuda artık yapacak birşey yok ark. canı yanmış diğerleri yanmasın... Kaan arkadaşıma buradan iki çift laf edeyim fazlada kafa şişirmeyim ben hala yardıma hazırım herkez için geçerlidir....
Tel : 05054416469

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar