'96 Model Renault Broadway******SATILDI******

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
96 model, beyaz renk, alarm, çelik cant, elektrikli cam, merkezi kilit, radyo teyp, 150.000 km , bir ön çamurlukta işlem var gerisi orjinal. Esnaftan :cherry: (babam olur kendisi)
Fiyat 8.500 ama hiç önemi yok alıcısı varsa mantıklı bi fiyat versin alsın. Bakmayız üçe beşe, gönlümüz zengin :bounce:

Bu arada resim mesim yok kardeşim makinayı çaldırdık yenisini almaya param yok :p

pictures5pr.jpg

- Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.
- Bu başlık amacına ulaşmıştır.
- Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
- Şikâyetler için... [email protected]
*********************I*********************

Süper Moderatör (BBRR)
bak eyong şimdi modlar buraya müdahele eder resim ve örnek satış ilanı der yoksada 1 hafta içinde siler :bounce:

ilan güzel dostum ama ben bu işin biraz içindeyim, fiyat fazla, ha ucuz da versen piyasa çok durgun, aceleniz yoksa mart'tan sonra iyi para eder, acelen varsa satarsın inşallah... :cat:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
federal bu mevsimde işler yok biliom, ama babam tutturdu değiştirek diye. Megane bulmuş bi tane onu alcaz, fiyat dediğim gibi hiç önemi yok, ederi neyse versin alsın hayrını görsün.

BBRR, abi resim yok işte ne yapak, dedimya makina yok. Ama gerisi yazdım hepsini yav daha ne olsun :)

BBRR' Alıntı:
bak eyong şimdi modlar buraya müdahele eder resim ve örnek satış ilanı der yoksada 1 hafta içinde siler :bounce:

.-Arkadaşım sen temsili bir resim koy hiç olmazsa bence. Alanada satanada hayırlı olsun.

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
federal kardeş abartma yav, dün bir galerici 8.000 vermiş. Ama babam satış konusunda anlaşamamış. Hem biniciye gitsin istiom, uygun fiat çünkü

galerici 8.000 verdiyse, araba çok temiz demekki, o zaman kartal da pazara çık yarın 8.500 den biniciye verebilirsin ama sakın unutma satışı anında ver.... :king:

geyik bişiye takılıcam.. o jantlar çelik olmuyo abi.. alüminyum alaşımlı oluyo. çelikten jant yaptıklarını görmedim ben :p

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
cenkmenderes valla haklısın arkadaşım, ama halk dilinde çelik bilinio o yüzden yazdım. Hem öyle yazıp küstahlık yapmak istemedim :)

Süper Moderatör (BBRR)
cenkmenderes valla haklısın arkadaşım, ama halk dilinde çelik bilinio o yüzden yazdım. Hem öyle yazıp küstahlık yapmak istemedim
şimdi sen cenke küstahmı demeye getiriyon :cherry:
satış ilanının moku çıktı adam açtığına açacağına pişman oldu :cherry:

eyong dostum nooldu var mı müşteri, gelişmelerden haberdar et yawf. :king:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
federal dostum, 8'e verdim dün pazarda, satışını da bugün vericez. Araç satışlarında en mantıklı olan ilk alıcıya vermektir. İki kere pazara gitsen, bi kaç tane galerici dolaşsan zaten aradaki farkı benzin olarak yakıyorsun. :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
:cherry: harcadık bile, dün bi Megane aldık babaya. Güzel alet...

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Eyvallah federal kardeş, sağolasın. Amma geyik yaptık be başlıkta :cherry:
Kitlerler şimdi zaten, geçerliliğini yitirdi başlık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar