95 oktan kurşunsuz benzinde 7 YKr indirim

Petrol ürünlerinde yapılan fiyat ayarlamaları sonucu bazı dağıtım şirketleri, 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatını 7 YKr düşürdü.

Yeni ayarlamayla Ankara ve İzmir'de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı BP, Opet ve Shell bayilerinde 3,53 YTL'den 3,46 YTL'ye, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu yakalarında ise 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı 3,54 YTL'den 3,47 YTL'ye geriledi.

Dağıtım firmalarının belirlediği tavan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklik gösteriyor.

yanlış görmediysem bugün göztepedeki PO da 3.40 tı..
hemen doldurmak lazım depoyu ucuza:D

demin haberlerde gördüm bende 2. indirim gelmiş bu haber temmuz 23 e ait bugünde 2. indirim yapılmış galiba

aa super ya ,
benden gecen benzin aldığımda daha az odemiştim sonrasında tırstım yanlış benzin mi aldım diye...Malum bizim devlette indirim pek alışıldık bsy diil :p

Yaa arkadaşlar hep yaptıkları şey değil mi??? Önce %1-2 indirim bi hafta sonra %5 zam... Şaşırmadım yani... Zama hazırlıklı olalım...:wiinkk:

dünyada benzin fiyatlarında artış var arkadaşlar amerikada bile benzin fiyatları rekor seviyeye çıkmış durumda fiyatlar düşmeye başlayınca bize yansır anlık kur kullanıyorlar çünkü eskiden 20 ytl 7 lt benzin alırdık geçin sene bence gene o seviyelere gelir gibi bakalım

hayır ben 1 ay önce falan haberlerde duymuştum suudi arabistan mı ne bizim için daha fazla üretim yapıp petrol fiyatlarını sabitleyecekti heralde odur

tuh erken ful lemısız depoyu :D nese şaka bı yana bunun ertesını ıyı gormuyorum acısını kotu cıkarırlar

ben zaten opetten 3,48e alıyodumki :) ama şimdi bi visa ya da mstercard yardımıyla fulletirim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar