Üstat geçmiş olsun!Seni çektiğin fotoğraflardan hatırlıyorum. Ne diyeyim Allah şifa versin. İnşaAllah bir daha kaza yapmazsın.:wiinkk: Demek ki 150 cc otobanda sakatmış ben sayende mesajı aldım.
Hayat kısa, küçük.. Ancak hiç olmacak bir yerde size bağlı bile olmayan bir kaza riski motorda hep var. Bu ihtimalleri bilerek sürüyoruz her birimiz. Küçük telafi edilebilir kazaları kabullenerek sürüyoruz.
Ancak o telafi edilebilir bile dediğimiz kazanın bıraktığı elimdeli iyileşmek bilmeyen yaranın acısı ile 2 haftadır yaşıyorum.
Kıyafetlerim olsa bile bu kazada bir arabanın altında kalarak öledebilirdim veya daha kötüsü ömür boyu sakatta kalabilirdim.
Yazacak söylenecek çok şey var herkesin kendi muhasebesini yapıp motosikleti çok ciddiye almaları gerektiğini de bir kez daha hatırlatmak isterim.
Hoşça -Dostça
Teşekkürler
Olayı tam anlamadım. Hangi uyarıları dikkate almadım?
Kıyafetleri diyorsanız, üzerimdeki kıyafetler motorun fiyatından daha yüksekti.
Sürekli okuyup araştırırım. Motor üzerinde asla apaçilik yapmam ( Mt09 ile bir kere bile ön kaldırmışlığı yoktur )
Motoru çok dikkatli sürerim, her olasılığı hesaplarım. vb..
Bot giymeyi ihmal etmemi diyorsanız haklısınız.
yada başka neyi ima ettiniz açıklarsanız sevinirim Böylece bende kendi hatamı görebilirim.
Teşekkürler
Geçmiş olsun.
Yazdıklarını hayretle okudum.
Uzun zamandır forumdasın.
Seni aklı başında ve foruma katkısı olan biri olarak tanıdık.
Ama yazdıklarına bakınca burada yıllardır yaptığımız uyarıların forumun aklı başında üyeleri üzerinde bile hiç bir etkisi olmadığını ya da belki hiç okunmadıkları düşünüp üzüldüm.
Sen bari yapma yahu.
Neyse yine de ucuz atlatmış olmana olan sevincim, üzüntümü geçti.