Tek seferlik iş gören küp şeker ve tinerle bunu her motorda yapabilirsin ama durana kadar durduktan sonra sen yoluna motor yoluna. :cherry:
Nası oluyo o ?
Benim 50 cc'de ilk aldığım zamanlar ya bu kadranı indiriyor falan diyordum ama gps ile bakınca 70'i geçmediğini anladım. Kadrana çok inanmayın.
motor gitmiyor yahu videoyu izlerken kanser oldum birde ybrye gitmiyor derdim ybrye şükürler olsun
Yok hocam yanlış anlamışsınız kıyas yapmak amacıyla yazmadımAmacı gitmekten ziyade b ehliyetle kullanılabilmesi, vergi-sigorta olmaması ve çok rahat bir başlangıç motosikleti olarak hızlı-çok akıcı olmayan trafiğe sahip yerlerde çok rahat ve çok ucuza ulaşım sağlaması. Bu arada 125 lik motorsikletle kıyaslama yapıyorsunuz. Yani silindir hacmi yaklaşık 2.5 katı. O zaman ybr nin gidişini de gs 310r ile kıyaslayalım aynı oran var arada![]()
Yok hocam yanlış anlamışsınız kıyas yapmak amacıyla yazmadım![]()
ben ybr gitmiyor diye sağını solunu sökmüştün bir sıkıntı mi var diye. baya heryerini kurcalamıştım sırf gitmiyor şikayetimden dolayı. videonuzu görünce anladım ki gitmeyen böyle birşeymiş. Yanlış anlaşılma için Kusuruma bakmayın kalp kırdıysam affola
karadağ'da kiraladığım gilera 50 cc ile 80'lerde geziyodum rahat