90.000 km. kullanıcı yorumu

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Fırsat bulurda biraraya gelirsek bu konuda bir video çekimine hazırım 🙂
Tamam eksiğimi buldum. Bende o teknik yok. :)
Sadece çekmeyelim, öğret de bana bunu. :) (ciddiyim)
70-80km. hızda, artçı ile, toplam 250km. yolda 4.2 lt (gösterge değeri) yakalamıştım ama, benden ancak o kadar oluyor demek ki.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

8.7litre/100km gördüm ortalama tüketimde.
150-160 yan çantalarla (42lt.lik) 10-15km. sürdüm. 8lt.leri görünce vazgeçmiştim. :)
Tabii bu testi, bir depoyu yedikten sonra, "niye çabuk bitti bu benzin,ne oluyo len?" diye yapmıştım. Bulgar'da oktan da düşük. Onun da etkisi olmuştur.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
oooo suzi hem gidiyor hem de o hızlarda yakmıyormusss.

ne motor be :d

puhshsha

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Dediğim gibi 90-100'den fazlasını tercih etmeyen adam için Nc mükemmel bir tercih. Bizim konuştuğumuz daha fazlasını isteyen ve yapmayı becerebilenler için.

Hele bir Nc ile 170 sabit gidelim bakalım ne yakacak?
150'ye kadar cidden az yakıyor. Ama NC'den %10 fazla yakıp DL650 üzerinde olmayı tercih ederim; böyle bir toto rahatlığı yok. Ayrıca 10.000'de kesiciye giren bir motor arada ufak yaramazlıklar yaparken 6.750'de (gerçi son modellerde yükseldi galiba?) kesiciye girenden biraz daha fazla keyif verir. Amortisör konusuna girmiyorum bile...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
acaba schaff nc kullandı mı diye bir baktım, varmış be.

yorumu şöyle olmuş ;)

3vilbks.jpg

frenlerini de yeterli bulmuş ki bu son nc de artok çift disk var.

motorun sesi gercekten harika yaaaa. o dowshiftlerrrrr ne hoş..

ve bizim millete gore bu motor vstrom 650 ile kıyaslanmaz hatta arkadaslar arasında makara konusu olur muşşşşş :)

çok tatlısınız lannn :kalp

yorumlar:

@Susuz_Tilki3 yıl önce

Son derece düşük puan alan bir bisiklet. İşletme maliyetleri ve pratikliği olağanüstü ve gerçekten iyi bir DCT sunuyor. Mükemmel bir kilometre canavarı ve kulağa da oldukça hoş geliyor.

-herhaldeee ya

@Vilmir3 yıl önce

Virajlar arasında hız sınırını aşmaya yetecek kadar güç sunuyor. Bu motosiklet, makul bir fiyata satılan, inanılmaz derecede çok yönlü bir araç. 2022 modeli önceki nesilden daha iyi görünüyor, sokaklarda daha fazlasını göreceğiz.

- tabiki... çok sattı 2025 yılında.

@thedude90241 yıl önce (düzenlendi)

KTM 890'ımı satıp bu motoru alıyorum. Son zamanlarda çok fazla sorun yaşıyorum ve artık pist tutkunu değilim veya 150 km/s hıza çıkmak istemiyorum. Bu motor daha iyi ses veriyor ve sorunsuz gidebilecek gibi hissettiriyor.

-puhsjakskdhs.. thedude dostum, hatanın neresinden donersen kardır.

....

okuyun amatorler okuyunnnnnnn

@luispenedasilva2 yıl önce

Bu bisikleti almamı sağlayan video, 9000€'luk bir bisiklet için gerçekten harika

-aklın yolu bir

@simonthomas53673 yıl önce
Bu bisiklet çok sık göz ardı ediliyor. Çok yönlü harika bir bisiklet.

-sen bi de motosiklet. net e gel. herkes virajları marquez gibi dondugunden bu motoru sevmiyolar. yazık

Son düzenleme:
Tamam eksiğimi buldum. Bende o teknik yok. :)
Sadece çekmeyelim, öğret de bana bunu. :) (ciddiyim)
70-80km. hızda, artçı ile, toplam 250km. yolda 4.2 lt (gösterge değeri) yakalamıştım ama, benden ancak o kadar oluyor demek ki.
benim 2004 Vstrom ortalama tüketimi göstermiyordu , kendi hesabıma göre 80.000 km ortalamam 4,5 - 5 lt diyebilirim..

2013 Vstrom'um da ise göstergede 3,8 ila 4,5 lt görürdüm 110.000 km de satana kadar , otobanda ful çantalı yolculu 160-180 le yarım saatlik bir sürüşden önce göstergeyi sıfırlamıştım 6,5 - 7 gördüm o sürüş boyunca , bu 2013 Vstrom da gördüğüm en yüksek değerdi ,

2004 Vstrom da ise 22 lt depoyu 250 km civarı kuruttuğumda olmuştu diye hatırlıyorum..

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Dünya harikası Gran Canaria'da koskoca Schaaf bile korkudan 40-50 ile viraj dönmüş. Amortisörler önemli tabi :)
Mesela:
Videolara hiç bakmadan motor-egzoz sesi / devirleri ve vites atışlardaki farkı dinlemek bile motosikletlerin temel tarz ayırımını net hissettiriyor.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Mesela:
Videolara hiç bakmadan motor-egzoz sesi / devirleri ve vites atışlardaki farkı dinlemek bile motosikletlerin temel tarz ayırımını net hissettiriyor.
Dünyanın en keyifli makinelerinden biri. Ahh bir de yetkili servisleri üşengeç olmasa :)

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Bu sınıfta blok anlamında Yamaha, Suzuki ve Honda'nın gerisinde kaldı Kawa. Bu sınıf için keşke 80-90 bg yeni bir çift silindir blok üretseler.
Diğer sektörlerdeki kazançları ile kıyaslandığında motosiklet üretimi artık cazip olmaktan çok uzak. Hem rekabet yüksek hem de haliyle karlılık düşük. Muhtemelen prestij amaçlı üretime devam ediyor.
Yasal zorunlulukların getireceği gelişmeler haricinde ben bu saatten sonra kawadan bir şey beklemiyorum. Herhangi bir "geri dönüş" hamlesi yapacaklarına da ihtimal vermiyorum.
KLR'yi bile Amerika'da yeniden çıkardıkları halde, güncelleyip Avrupa'ya sokmadılar/sokamadılar.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Diğer sektörlerdeki kazançları ile kıyaslandığında motosiklet üretimi artık cazip olmaktan çok uzak. Hem rekabet yüksek hem de haliyle karlılık düşük. Muhtemelen prestij amaçlı üretime devam ediyor.
Yasal zorunlulukların getireceği gelişmeler haricinde ben bu saatten sonra kawadan bir şey beklemiyorum. Herhangi bir "geri dönüş" hamlesi yapacaklarına da ihtimal vermiyorum.
KLR'yi bile Amerika'da yeniden çıkardıkları halde, güncelleyip Avrupa'ya sokmadılar/sokamadılar.
Kawasaki başka sektörlerde ürün üretiyor mu ki?
Ben bir tek motosiklet markası diye biliyordum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar