9 Nisan Pazar Polis-Halk Geçidi

Arkadaşlar belki haberiniz vardır 9 Nisan Pazar günü Polis Haftası kapsamında İstanbulda Mecidiyeköy-Taksim arasında Polis-Halk geçidi düzenlenmekte.

Emok sitesinde Motosikletli Polis Büro Amirliğinden açık davet var:rendeer: . Gidelim mi biz de?:queen: Saati henüz belli değilmiş ama bir telefon numarası vermişler. Oradan bilgi alabilirmişiz.

Ne dersiniz?

saatı de yazsaydın bı sey derdım ama bu sartlarda bısey dıemıyorum :)
sıtemızdekı arkadaslara ders vermek ıcın gonullu ogretmenlık yapıorum bıldıgım kadarıyla pazar ıkı musterım var bılmeyen ve yakın olan varsa yardımcı olurum ıtınayla :)
saatıde beklıoruz ayrıca...

saati davet yazısında verilen telefon numarasını arayıp öğrenirim yarın. ama büyük ihtimalle 10-12 arasıdır.

kesin saati yarın bildiririm.

oke haber beklıoruz gelen olursa bana uyar ama fazla b ılgı olmassa oynamam :) saatte onemlı tabı :p

cenngiz tabiki bende katılmak isterim motorize ekiplerin arkasında yer almak mükemmel olur... yanlız olmadıklarını vurgularız...saati bildirmen çok önemli organizasyon resmiyet kazansın... :queen:
haydi şu topick i canlandıralım... dostlar cevap cevap....

banada uyar

arkadaşlar bilgi alırsanız yazın motorlu polisler zati cok sayıda nerede toplanıcaz hepimiz sığarmıyız ...

Bİzler Vespacilar Olarak Saat 10,30 Da DolmabahÇede Toplaniyoruz Saat 11 De MecİdİyekÖyde BaŞliyacak Dİlersenİz DolmabahÇede BuluŞabİlİrİz Gelecek Olan ArkadaŞlarla

bende geliyom o zaman artık tanışma zamanı geldi sarı kızımla beraber

arkadaşlar kusura bakmayın,

bu sabah motorumda beklenmeyen(!) bir arıza nedeniyle öğlene kadar ofise gidemedim. haliyle bütün işler birbirine girdi.

telaştan arayamadım. fakat grantourizmo gereken bilgiyi vermiş sağolsun. ben de dolmabahçe de toplanma taraftarıyım. hem daha sakin biyer. hem de mecidiye köyde alınacak haklı emniyet tedbirlerine mani olmamış oluruz.

fakat bu katılım niyetimizi bence resmi olarak gereken makama bildirmemiz gerek. bir kontenjan durumu varsa polis arkadaşları da zor durumda bırakmayalım. yarın mutlaka konuşup sizi konu hakkında bilgilendiririm.

cenngiz' Alıntı:
arkadaşlar kusura bakmayın,

bu sabah motorumda beklenmeyen(!) bir arıza nedeniyle öğlene kadar ofise gidemedim. haliyle bütün işler birbirine girdi.

telaştan arayamadım. fakat grantourizmo gereken bilgiyi vermiş sağolsun. ben de dolmabahçe de toplanma taraftarıyım. hem daha sakin biyer. hem de mecidiye köyde alınacak haklı emniyet tedbirlerine mani olmamış oluruz.

fakat bu katılım niyetimizi bence resmi olarak gereken makama bildirmemiz gerek. bir kontenjan durumu varsa polis arkadaşları da zor durumda bırakmayalım. yarın mutlaka konuşup sizi konu hakkında bilgilendiririm.

dedıgın dogru bı haberdar et bızıde hata ve ben buyuk ıhtımalle gelıcez...

ben %100 varım.... :queen: :queen:
polislerin morale ihtiyaç duydukları şu günlerde bu büyük motorize geçişe eşlik etmemiz onlara daha da güven aşılar diye umut ediyorum...:rendeer:

abi gidelim hatta benim motosiklet kırmızı beyaz başka bi kırmızı beyaz motosiklet ile artçılarla birlikte iki motosiklet arasına bayrak açıp güzelde bi gösteri yapalım hatta bi yerede motosiklet.net pankartı açıp gidelim çok güzel olur bence :)

fuarda dağıtılan yaka kartlarını herkes takarsa iyi olur :cat:
ve herkes bayraklarla donatsın motorunu... :bounce:

ben ASYA ve MONDİAL bölümüne bu topici incelemeleri için yazı yazdım....
sizlerde diğer markalar için yazarsanız topic canlanır biraz daha......
haydiiiii dostlarrr...:cat:

NicemaN' Alıntı:
abi gidelim hatta benim motosiklet kırmızı beyaz başka bi kırmızı beyaz motosiklet ile artçılarla birlikte iki motosiklet arasına bayrak açıp güzelde bi gösteri yapalım hatta bi yerede motosiklet.net pankartı açıp gidelim çok güzel olur bence :)

dostum benim artçım var ama motorum 150T1 siyah bayrak ta var... olmazmı şöyle dalgalana dalgalana bir resmi geçiş....:queen: :queen: :queen: :queen:

NicemaN' Alıntı:

bencede pankart varsa acarız :) benım motorda motosıklet netın steaker ları var saten yakayada ılstırırım bısey merak etmeyın bızde gelıozz bekleyın ama hee :) 10:30 dolmabahce temeeeem :p

arkadaşlar bende geliyorum harem den sirkeciye geçicem ordan allah ne verdiyse 5 dakkada dolmabahçe:) pazar günü buluşalım hadi hayırlısı..

Aaa bi dakkaaa mecidiyeköyden taksime geçicez taksimde de bişeyler yapalım yaa yada taksimden biyerlere gidelim....

hadi şunu bi organize edelim bee..:))))))

ben gelemiyorum maalesef bu pazar iş gereği istanbul dışında olucam karetsin yaaa :(

ben gelemiyorum maalesef bu pazar iş gereği istanbul dışında olucam karetsin yaaa :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar