9 Nisan 2006 Bahara Merhaba Şenliği

Arkadaşlar, bugün "Motordelisi" sitesinde bir arkadaşın yazısını ararken gözüme çarptı: bi çok kulübün- internet motosiklet topluluğunun- birlikte katıldıkları "güze merhaba" şenlikleri bu yıl "bahara merhaba"adı altında 9 Nisan pazar günü düzenleniyormuş.
Aynı yazı "İkiteker.org" sitesinde de var. Bizler de MOTOSİKLET.NET üyeleri olarak bu toplu etkinlikte bulunsakmı?Gurubumuzun kıdemlileri ne dersiniz?
Aşağıdaki linkten ayrıntıları öğrenebilirsiniz.
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6438

Walla biz baharı çoktan karşıladık ama süper olmuş adamların gezileri şimdi imrendim 191 motor ya yol bulunmaz bunlara........:rendeer:

Dogma teşekkür ederim dostum ellerine sağlık:cat:

boycan, ula iyiki 2 tane motorun var. Hem yadaki üye bilgisi bölümüne, hem de imzana yazmışsın. Bence her mesajının sonuna da ekle :queen:

guzel organizasyon yapmış adamlar helal olsun. imrendim walla

bahar

arkadaslar Bahar imi karsilariz Ayse yimi karsilariz bilmem ama birilerini karsilamak icin bisiler yapalim motorla uzmam lazim istanbul icinde hararet diz boyu......

iyi hoşda bahar kim biz neden ona merhaba diyoruz...:pale:

taam iğrenç espiriydi...neden olmasınki...merhaba bahar kardeş...merhaba kelebek kardeş...merhaba sümüklü böcek kardeş...merhaba uğur böceği kardeş...heyooo...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar