9.Geleneksel Motosiklet.net Kocaeli Yuvacık Gezisi 14 Haziran 2015 Pazar

Gin

şehir içine girmeyin lütfen sınavım var yarın :) şaka bi yana çok güzel bi güzergah ve konaklama yeri seçmişsiniz,yuvacık çok güzeldir iyi eğlenceler

bende gelmeye çalışacam ve muhtemelen canım sıkılacak ve erkenden döneceğim bakalım hayırlısı

Tuzla civarından gidecek olan var mi
Mehmetçik vakfına gidebilmek için pendik köprüsünden mi bağlanmak gerekiyor ?

Yalova tarafindan bir tek ben geliyorum sanirim. Saat kac gibi Yuvacikta olmam gerekli ??

Arkadaşlar geç bakabildim mesajlara :( Sabah Pendik,Kartal civarında olacak var ise bana özelden yazsın. Görüşmek üzere.

830da tuzladan çıkıp pendoryadan otobana bağlanacağım. Yolda denk gelirsek ninja 300se benim. Bilginize.

Tüm gidecek arkadaşlarımıza Allah kazasız belasız sürüş nasip etsin,
Bende çok gelmek isterdim ama iş var maalesef.
Burada bol bol resimleri görmek isteriz.
Hayırlı yolculuklar olsun.

İyi geceler arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım sayılır. İlk grup sürüşüm olacak. Grup sürüş kurallarını ve tavsiyeleri okudum. İtina ile uymaya çalışacağım.

Yuvacık ve menü harika gözüküyor. Dilerim; keyifli, güzel bir tur olur. Haftanın stresini atar dinlenmiş olarak döneriz İstanbul'a (ve diğer şehirlere).

Şafak Vural
İstanbul / Tuzla
0RH+
Siyah Bajaj Pulsar 200 NS

Not: brooklynnn saat 9:15 te OPET Mehmetçik Vakfı nda buluşmak üzere. Ben de Pendik/Kurtköy bağlantısından çıkacağım.

İyi haftasonları...

Arkadaşlar hayırlı sabahlar herkese gelen var mı biraz erken geldik sanırım :)

Rezervasyon kimin adına. Geldik kimsenin motorculardan haberi yok
Boş bulduğumuz yere oturduk

Dönüş yolunda birlikte gittiğim arkadaşlardan özür dileyerek (isimlerini unuttum) bana özel mesaj atabilirmi. GV250 (programcı) ve R25 (makine mühendisi).

Herşey çok güzeldi. birkaç ufak tefek problem olsa da, Kesinlikle hayatım boyunca unutamayacağım bir anı daha yazılmış oldu. Katılan herkese teker teker teşekkür, Geziyi organize etmekte emeği geçen herkese 2 kat teşekkür ederim :cat:
Sabahkine oranlara motorumu ve genel olarak motosiklet ruhunu daha fazla seviyorum. Ayrıca bir sürü yeni arkadaş edinmiş olduk, Fena mı :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar