- Konu Yazar
Foruma yeni üye oldum. ama uzun süredir konuları takipteydim. ihtiyacıma uygun bir konu bulamadığım için bu konuyu açma gereksinimi duydum.
ben 2 ayda yada ayda bir defauzun yol yapan biriyim (500-1000 km arası) şuan elimde cbr 125 var hanı bu yolculuklarımda hiç sıkıntı çıkarmadan bana yoldaşlık yapabilio ama hani 125 cc lik bir motor oldugu için soluksuz kaldığı yerler olmuyo değil mesela konya antalya arasındaki akseki nin rampalarında hızı 75 e kadar düşüo aksaray konya duzlugunde 105 ı gecmiyo hani dümdüz yol insan biraz hızlanmak istiyo
bu açıdan siz değerli forum arkadaşlarımdan 9 bin tl ye alınabilecek tarzı fark etmez şekil düşkünlüğüm yoktur ayağımı yerden kessin rampalarda sollamaya cıktığım zaman aman tanrım ben ne yapıyorum diye beni korkutmayacak sadece bakımdan bakıma sanayıye ugrayacağım sağlam bir motosiklet arıyorum.
ÖZETLE : otobanda 130-130 bogulmadan gidebilecek rampalarda ben istemediğim sürece 90 ın altına inmeyecek bir makine istiyorum
0 km yada 2. el olması önemli değil. scoter-ss-naked-endeuro-chooper fark etmez
tavsiyelerinizi bekliyorum .. iyi forumlar.
ben 2 ayda yada ayda bir defauzun yol yapan biriyim (500-1000 km arası) şuan elimde cbr 125 var hanı bu yolculuklarımda hiç sıkıntı çıkarmadan bana yoldaşlık yapabilio ama hani 125 cc lik bir motor oldugu için soluksuz kaldığı yerler olmuyo değil mesela konya antalya arasındaki akseki nin rampalarında hızı 75 e kadar düşüo aksaray konya duzlugunde 105 ı gecmiyo hani dümdüz yol insan biraz hızlanmak istiyo
ÖZETLE : otobanda 130-130 bogulmadan gidebilecek rampalarda ben istemediğim sürece 90 ın altına inmeyecek bir makine istiyorum