8nisan Ankara HMK motocross

Merhaba arkadaslar 8nisan pazar günü yine ben yerimde duramadıgımdan motocross pistine gitmeye karar verdik ve ailece motocross pistine gittik.

Piste ilk gittigimizde 1tane XR650R (endurocu.com üyesi bir arkadasımız artçısı olan oglu ile) 1tane CRF450X(motosiklet 0 dı rodajı için getirmişler.) 1tane KTM 620LC4(talisiz bi kaza gecirdi ama ne arkadasta nede motorda bi problem var) 1tanede tt600(gökhan abi endurocu.com un yeni üyelerinden.) motosiklet vardı. Daha sonra biz motorumu romorktan indirdik ve araziden 1tane KTM250exc 3tanede CRF450X motor geldi. Onlarla birkaç tur attık ardından onların gitmelerine yakın 1tane motorunu yeni almış Barış adında(adaşım=) ) bir arkadasımız geldi birkaç turda onunla ve gökhan abi ile attık ardından etraf sakinleşince ben gökhan abiye zıplama egitimleri vermeye başladım ( malesef fotografını çekemedik.) 10atlayış civarında yaptı son atlayışı 4-4lüktü ancak pistin bozuklugundan dolayı düştü ve motorunun gidonu kırıldı. 160kg lik bir motordan beklenmicek biçimde kullandı... Güzel bir gündü sizinle bunun fotograflarını paylasayım istedim arkadaslar...

piste ısınma turlarım

Benim sevdigim fotolardan biri bakalım siz begenicekmisiniz?

Bu fotoyuda begendim ben acaba siz?

Solda kazadan sonra motorunu kenarıya koyan gökhan abi (tt600) ortada ben sagda da Snowboard yaparken tanıştıgım adrenalin bagımlısı bir arkadasım olan caglar...

Ben motorla atlarken babam altıma yattı degisik enstanteneden güzel bir video çekti.

buda oradan cektigi video
http://www.youtube.com/watch?v=sT4RREa3Eg0

Caglar beni yakalamaya calısıyor =)

Çok güzel olmasada orta güzellikte saydıgım bir pozum

Umarım begenmişsinizdir arkadaslar. Pek fazla fotograf yok busefer ama idare edin artık bi dahaki sefere daha çok foto olucak...

Son düzenleme:
Barış , yine döktürmüşsün yaw... :mrgreen: Ballıkpınar'ı yine toz duman içine katmışsın... :mrgreen:

Umarım yarışlarda damalı bayrağı ilk sen görürsün... :cat:

Bu arada, İnönü'ye ne zaman geliyorsun? Geldiğin zaman haber ver. Motorlarla seni ziyarete gelelim. :wiinkk:

Hadi görüşürüz. Dikkatli ol. Kend. ii bak...:cat:

Umarım ben görücem damalı bayragı ilk=) Volkan abi inönüye 15mayıs civarında gelicem CR250R de yanımda olucak. Telefonlasırız yanıma gelirsiniz abi...

barış kopmuşsun gene:)inönüye geliriz ziyarete gitmişkende biraz cız bız ohhhğğ

Gelin farugum gelin. Motorlarla C tepesine çıkar orada mangal flnda yaparız. Gelirken mayolarınızı fln'da getirirseniz yüzerizde. Birde temmuzun sonlarına dogru uçuş ögretmenligimi almış olucam o zamandan sonra yine gelirseniz beraber uçma imkanımızda olur. Gelirken baska motorcu arkadaslar varsa olarıda getirirsiniz endurosu fln olan varsa onlara atlayıs calıstırırım...

resimler profesyonel gıbı çekilmiş sanki katalog remi gibi,hele ılk resım,, bu fotoları gorunce ınsan heves ediyor crosa,otobanı gorunce racing e, uzun yolarda choppera,dağ taş enduro ya :)

bu neresinde ankaramin ?

yakinindan yamacindan mi geciyoruz yoksa da goremiyoruz yaw?
:]

Shakulin

Shakulin burası Gölbasına gelirken haymana yol ayrımına giriyorsun 7-8 km ileride saga capital country clup levhasından saga dönüyorsun 500mt ileride sagda motocross pistimizi görürsün zaten...

Shakulin burası Gölbasına gelirken haymana yol ayrımına giriyorsun 7-8 km ileride saga capital country clup levhasından saga dönüyorsun 500mt ileride sagda motocross pistimizi görürsün zaten...

hmm moganpark a dogru giderken sanirim.. tarif olarak orasi civari denk geliyor gibi de..

:)

Shakulin

Baris valla helal olsun sana yine, umarim duzgun bi sponsor bulup bu isleri daha da saglama alirsin... bu arada babani uzme, bi insan ogluna bu kadar mi destek cikar:)

bizim topige de koy bu resimleri,
gorusuruz...

hmm moganpark a dogru giderken sanirim.. tarif olarak orasi civari denk geliyor gibi de..
Shakulin

Mogan parkını geçince patalya oteldende sonra

Uglychild umarım bulacagım sponsor. Eger sponsorum olursa çok çok daha iyi seyler yapıcagıma adım gibi eminim...

Son düzenleme:
Aslına bakarsan benimkide doymuyor sadece chopper istemiyorum. Ama sunu biliyorum tüm tarzlarda motorları kullandım cidden hepsinin zevki ayrı sadece bende agır basan taraf motocross oldu ama kesinlikle zevki Race'le karşılaştırılmamalı derim ben...

çok güzel ya. ben de başta fotoları bi yerden alınma sandım. esk mt yi de tanıosun. umarım günün birinde tanışırız. ve bi imza şey ettirirsin yanımda bulunan bi kağıda yine yanımdaki bi kalem ile :cherry:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim zat yaparmı bunları:cyclopsan ?????

way massalah... Bende geliyim bi hafta sen atlarsin ben resim cekerim =)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar