Ls2 Ff396 Cr1 Magneto Kask almayı düşünüyorum bu bütçeden çok artıramam öneriniz nedir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:04 ----------
Arkadaşlar önerilere açığım gece internetten sipariş vereceğim
Merhaba,
Öncelikle bahsetttiğiniz kaskı beğeniyorum. Almanızı tavsiye ederim ama
kesinlikle bir deneyin ve kafanıza uygunluğunu kontrol edin. Bu fiyata malzeme kalitesi çok iyi bir kasktır.
Bundan 7-8 ay önce LS2 FF323 ION Kaskını satın aldım. Senin bahsettiğin model ile malzeme kalitesi olarak benzer. Ürünün fiyatı 875 liraydı ben 700 liraya aldım pazarlıkla. Ürünü alırken yaptığım şeyler,
- Ürünün malzemesini araştırdım. 3 katmanlı fiber malzeme içeriyor. Bu fiyat sıkalasındaki hiç bir yan markada bu malzeme kalitesi mevcut değildi.
- Ürünün ağırlığını araştırdım. Sana önerdikleri de dahil hiç biri bu kasktan hafif değil. Çünkü hepsi termoplastik malzeme.
- Önerdikleri bazı markalarda daha Double D'li kilit mekanizması bile yoktu. Benim kaskımın ön vizörü bile kilit mekanizmasına sahip.
- Ürünümün yanak padleri acil durumlarda çekip çıkarma özelliğine sahip. Bu özellik ARAI, SHOEI gibi kaskların kullandığı bir güvenlik mekanizması.
Kask önerisini model vermeden
sadece MARKA ile yapan insanlara aldırış etmeyiniz. Her MARKA her ürününü farklı kesimlere hitap ederek çıkartır bunları araştırınız inceleyiniz ve tercihinizi yapınız.
Dipnot : Bu fiyat skalasında bizzat kask baktım, sorun varsa özelden yardımcı olabilirim. Muadillerini de elimle inceledim tek tek.