80km yi gecemedim yardım

yamaha 170 diyor video sunu izlemiştim ama bi billgim yok videonun yalancısıyım :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Xmax'imle 170 km'h düz yolda yaptığım konusunda attığımı veya km gösterge hata payını filan düşünmediğimi iddia ediyorsunuz, öyle mi?

Ben motorlarımda yaptığım hızları, gittikleri mesafeleri 3 yolla ölçerim.

1. Motosikletin üstündekii göstergeler. Bunlarda Japon motorları için %7-%10 kadar bir fazla gösterme (pozitif bias) mevcut. Tümünde böyle olduğu için bunun yasal birşey olduğundan kuşkulanıyorum.

2. Bisiklet cyclometreleri. Bunlar oldukça hassastır, ama üst hız sınırları genellikle 100 km altındadır. Ayrıce tekerlek çapını ölçerek girmenize izin veren modellerde hassasiyeti siz belirlersiniz.

3. GPS. Bu en hassas hız ve mesafe ölçme yöntemidir. Hassasiyeti 1000 km için 0.015 metredir. Yani GPS ne derse ODUR.

170 km/h GPS'le ölçülmüş hızdır. Zaten km göstergesi xmax'te 160'la sınırlıdır.

Benim mesleğimde "atma" lüksümüzün olmaması, günlük hayatımda da beni çok etkiliyor.

Saygılar.

abi valla teknik calısmıssın daaa ben neden gecemioooorrruuuumm bu 80ni hehehehe :mrgreen::mrgreen: ortam yumusasın yaa bende hurricane 50cc le iki kişi yokus aşagı 50 yaptım buda buyuk basarı

250'lik Yamaha xmax'im düz yolda 170 km/h yapardı, ruhu şadolsun...

abi 250cc'lik 20 beygirlik otomatik bir motor nasıl olurda 170 km hız yapar yaw...ben 22 beygirlik vitesli CBF250 ile 145-150 zor görmüştüm o da kafa aşşağı ve rüzgarsız bir yolda iyice devirlendirerek...şaşkoloz oldum doğurusu...:cyclopsan:cyclopsan

peki benim taktırdıgım extradan cam var bunun etkisi varmı bide kopruden gecerken amma salladı odup koptu yaaaa

OKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN

naaptın olm sen aşmışın kendini :) ehliyet warmı ehliyet öhö öhö :)

ne var sorumda abi napıyım merak ettim :mrgreen: gecemedim 80ni ayar oldum rodaj ve benim dallamaca vites değiştirmemden olabilirmiş öğrendim huzur buldum

yok olm onu demedim...benim soruya qel...ehliyet :)

abi saat 7-30 8 gibi rola ile ben cadde sahilde olucaz istersen gel 80ni gecelim :mrgreen::cat::mrgreen::mrgreen::mrgreen: isteyen varsa gelsin

hafta içi ewdeyim kardeşim...çıkmam pek...yoxa qelirdim...hem motorun brandayı aç kapa içim daralıyor :) cumartesi ayarlayabildin mi qelecekmisin 13:00' te suadiye büyük zara önüne ?

valla suanda cok zor ama gelirsem onceden kesin sölerim abi

Okan kardeş makinen daha rodajda 80 km normal ara ara yüklen 5-6 km sonra hızı düşür cam siperlikde hızı etkiler hade kolay gelsin

Forumdan Uzaklaştırıldı
dun bostancıdan cıkıp bahcelievlere işe gittim ilk defa uzun yola cıktım yani bana gore cok uzundu ama 80 kmyi gecmedi nedense olasılıklar

1.ben beceremedim:)
2.motorum 250cc yerine 100cc :)
3.daha 450 kmyi yeni gecti
4.Allah istemedi :) cozemedim ya kesin ben beceremişimdir veya baska bişi bilen varsa yardım edebilirmi yada bu rodaj denilen karın agrısı yuzunden olabilirmi bana yakın oturan varsa gelip denerse sevinirim :cat: :wiinkk:

:D 80le nası gittin lan ne kaar sürdü o kadar yol.

Okan kardeş makinen daha rodajda 80 km normal ara ara yüklen 5-6 km sonra hızı düşür cam siperlikde hızı etkiler hade kolay gelsin

ewet bu cam olayı gorunurde guzel performansa ters bişimiş mottidede ne performansı varsa :mrgreen:

cam performansı etkiler fakat vucudu rüzgardan korur hızı değil sağlığını ön planda tut bence,bende 250 cc jinnlun var oda en fazla 120 yi görüyor ama bu tip motorlarda kontrollu hız 60-80 dir kal sağlıcakla

cam performansı etkiler fakat vucudu rüzgardan korur hızı değil sağlığını ön planda tut bence,bende 250 cc jinnlun var oda en fazla 120 yi görüyor ama bu tip motorlarda kontrollu hız 60-80 dir kal sağlıcakla

ewet abi 80den sonra fena gidiyo sallaya sallaya hele bide yanından kamyon gectimi aman allah korusun

kardeş 80 i pek geçmeni tavsiye etmem ben geçen hafta 115 i gördüm motor adeta yola hiç tutunmuyor gibi bişeydi en ufak bir hatada canınla ödersin iisimi gitmiyor diye kafana takma gitmemesi daha ii ben gidiyor diye habire şişiriyorum ama bigün elime alacağım motoru :)

kardeş 80 i pek geçmeni tavsiye etmem ben geçen hafta 115 i gördüm motor adeta yola hiç tutunmuyor gibi bişeydi en ufak bir hatada canınla ödersin iisimi gitmiyor diye kafana takma gitmemesi daha ii ben gidiyor diye habire şişiriyorum ama bigün elime alacağım motoru :)

haklısın abi, yaa aslında en iyisi gitmemesi gerek yani en azından bizim motorların gitmemesi lazım honda 600f kullansak eyvallah abi aman dikkat bencede elinde kalmasını gec canına bişi olmasın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar