8000TL Bütçe Chopper Tavsiyeleri Lütfen!

Merhaba arkadaşlar Oldum olası iki tekerlek üzerinde geçiyor hayatım. Yaklaşık 6 yıllık bir motor tecrübem var ancak vitessiz. Ehliyetimi alıyorum ve yanındada motorumu almaya karar verdim motorun ağırlığını en fazla 230kg civarında taşıyabilirim sanırım.

Chopper hastasıyım hayranıyım ve 8000 TL civarlarında bir bütçem var yıllar boyunca kullanabileceğim Güzel bir motor arıyorum Çift silindirli olmasını istiyorum pek fazla motor bilgim yok bu yüzden size bırakıyorum lütfen bana 5 yıl sonra dökülecek bir motor önermeyin Chopper dediğin gözün gibi bakacağın bir motordur benim için.

Birde önerdiğiniz motoru neye dayanarak öneriyorsunuz onuda yazarsanız sevinirim benim gibi motor bilgisi az olan birisi öneriyi değerlendirirken sadece modele bakıp değil birazda teknik özelliklerine bakıpta değerlendirebilir. Hızına göremi gücüne göremi öneriyorsunuz vericeğim para motora değecek mi şüphelerim olacak 500 TL ye bir telefon vardır ekranı iyidir gerisi kötüdür başka telefon vardır ekranı biraz kötüdür gerisi iyidir.

İlginiz ve önerileriniz için şimdiden teşekkürler. :)

bpk

Dostum belirttiğin fiyatlara 250 cc chopperlar bulabilirsin ki iyi bakmadığın sürece zaten bütün motosikletler seni üzecektir :)
Piyasada o fiyata alabileceğin Regal Raptor Daytona, gene Regal Raptor Spyder, Hyosung GV250 ve Kuba 200 Superlight bulabilirsin(aklıma gelmeyende olabilir). Tabiki teknik detaylar olarak aralarında fark vardır fakat Regal'in bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Spyder şehir içinde gidonun tur mesafesi yüzünden daha zorken Daytona biraz daha rahattır bu konuda :) GV250'nin 2005,2006 modellerini bulabilirsin o fiyata. Ona binmedim o yüzden yorum yapamayacağım.
Superlight içinde kullanan insanlardan olumlu yorumlar duyduk, genel titreşimin azlığı olsun, ister fiyat/performans orantısı olsun. Tercih gene sana kalıyor sonuç olarak :)

Dostum belirttiğin fiyatlara 250 cc chopperlar bulabilirsin ki iyi bakmadığın sürece zaten bütün motosikletler seni üzecektir :)
Piyasada o fiyata alabileceğin Regal Raptor Daytona, gene Regal Raptor Spyder, Hyosung GV250 ve Kuba 200 Superlight bulabilirsin(aklıma gelmeyende olabilir). Tabiki teknik detaylar olarak aralarında fark vardır fakat Regal'in bir adım önde olduğunu düşünüyorum. Spyder şehir içinde gidonun tur mesafesi yüzünden daha zorken Daytona biraz daha rahattır bu konuda :) GV250'nin 2005,2006 modellerini bulabilirsin o fiyata. Ona binmedim o yüzden yorum yapamayacağım.
Superlight içinde kullanan insanlardan olumlu yorumlar duyduk, genel titreşimin azlığı olsun, ister fiyat/performans orantısı olsun. Tercih gene sana kalıyor sonuç olarak :)

Kuba 200 Superlight hoşuma gitti oldukça titreşimi az olsun istiyordum zaten genel olarak ne kadar az titreşim o kadar kolay kullanım. Yine de tavsiyeleri bekliyorum. Diğer arkadaşlardan da en son özellikleri karşılaştırıp kararımı vericem.

Regal raptor daytona super. bana chopper'i sevdiren motor, seside mukemmel hic surmedim fakat dusundugum motorlar arasinda :)

Motosikleti
gts 300
8000 daelim fiyati tam ikinci el cok temizlerini bulabilirsin 2000 3000 km falan

Daytona 250 kullanıcısıyım ve o fiyata önerebileceğim bir motor. Alacağım zaman Çinli olması ürkütmüştü biraz fakat hiç problem çıkartmadı.

Rks cruiser al bence 10 numara..v motor titresim yok parca ucuz...v motordan sasma chopperda...

Daelim Daystar'ın ikinci fiyatları çok makul duruyor ve Çin muadillerine göre bir tık daha kalitelidir Daelim ancak Regal Raptor cazibesine ve tasaarımına sahip değil maalesef. Üstelik İstanbul'da benim kendi motoruma da bir kere bakıma götürdüğüm Beşiktaş'ta Ali usta gibi bana göre başarılı bir servis ve ustası var.

Servis ve yedek parçasından emin olduğun ve bildiğin SIFIR bi çinli al derim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar