80 tl lik mont ne kadar iyi _ ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
16725963bdi.jpg

16725963an2.jpg

LBC MARKA SIRT OMUZ DİRSEK VE BEL KORUMALI SU GEÇİRMEZ %100 YERLİ
ve sadece 80 tl sizce alınır mı ? alsak sonra dan pişman olur muyuz _?
sıfır mont yerine 2. el markayı mı tercih edersiniz ??

Genelde ne kadar para o kadar kalite oluyor ama yerli oldugu icinde ucuz olmus olabilir. Bence bir dokunarak bakmadan almayin . Benim tavsiyem ikinci el kazasiz bir mont almaniz.:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Genelde ne kadar para o kadar kalite oluyor ama yerli oldugu icinde ucuz olmus olabilir. Bence bir dokunarak bakmadan almayin . Benim tavsiyem ikinci el kazasiz bir mont almaniz.:cat:

yerli malı yurdun malı diye düşünüyorum ama bi yandan da bu soğuk havalarda kalite şart

Eğer bütçe buna uygunsa, tüm korumaları mevcut sonuçta, soğuk havalarda da içine biraz daha kalın birşeyler giyersin, her türlü işini görür diye düşünüyorum.
Eğer düşük bütçeli mont arıyorsan bir de Armode'ye bakmanı öneririm.

Moderatör
Hiç olmamasından üzerinde seni koruyabilecek birşeyler olması daha iyidir. Soğuktan ve ALLAH göstermesin yapacağın bir kazada seni darbelerden koruyacaktır. Tabiki de daha kaliteli birşey almak daha mantıklı ama bütçe buna elveriyorsa hiç yoktan iyidir.

16725963bdi.jpg

16725963an2.jpg

LBC MARKA SIRT OMUZ DİRSEK VE BEL KORUMALI SU GEÇİRMEZ %100 YERLİ
ve sadece 80 tl sizce alınır mı ? alsak sonra dan pişman olur muyuz _?
sıfır mont yerine 2. el markayı mı tercih edersiniz ??

Kanuni mondial ne kadar Türk malıysa o montlar da o kadar Türk malıdır ...

bir levent abimiz var bu konuda hep şöyle der; terlik ayağını çiviye karşı ayakkabı kadar korumaz ama ayağının çıplak olmasından da iyidir.

Nerede satılıyor acaba bunlar. Artçı montu ve yazlık mont olarak kullanılabilir sanki.

motor kaç cc ona göre al küçük cc ise al derim fiatı gayet uygun yeşilide hoş duruyo ha :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------

narden alcaksın sitesi felan warsa paylaşırsan seviniriz.

motor kaç cc ona göre al küçük cc ise al derim fiatı gayet uygun yeşilide hoş duruyo ha :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:00 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:58 PM ----------

narden alcaksın sitesi felan warsa paylaşırsan seviniriz.

cc ile korumanın ne alakası var :silent:

dostum bence al. zira Türk malı diyip küçümsememek lazım, bu ülkenin bu tipteki sanayii kolları da elbette bu şekilde gelişecek. geri bildirim yapıldıkça şahsen ben de motor alınca Türk malı ürünler almaya gayret edicem.

motor hacmi küçükse eğer öle bir mont kulanabilir küçük darberelere dayanıklı demek istedim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:15 PM ----------

hani bi 1000 cc ile düşmek war bide 125cc :queen:

%100 türk malı ise kesinlikle ben de alacağım
Yerli malı yurdun malı herkes onu kullanmalı :queen:

Son düzenleme:
Valla benim Hein Grecke var yinede bundan bir tane alırım. Alman dedik aldık ancak hiç de memnun değilim. Bu fiyata nerede satılıyorsa adresini ver de bende alayım.

Bence guzel mont hem made in TURKEY :D al derim.

Kanuninin %100 türk olduğuna inanan varsa buyursun yazsın :) Ben hiç inanmıorumda :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Nerede satılıyor acaba bunlar. Artçı montu ve yazlık mont olarak kullanılabilir sanki.

antalya da satışıyor sahibinden.com da ilanı var

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:34 PM ----------

evet o adresteki montun birbir aynısı

Valla benim Hein Grecke var yinede bundan bir tane alırım. Alman dedik aldık ancak hiç de memnun değilim. Bu fiyata nerede satılıyorsa adresini ver de bende alayım.
bana en yakın antalya da var
http://www.sahibinden.com/_100_yerli_full_korumali_sifir_-38WQQaXQQ16725963WQQpXQQdisplayitem

Mersin İl Temsilcisi
Bence su geçirmezlik olayı kontrol edilip alınır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar