ben konuya başka bir açıdan bakacağım, öncelikle konuy8u dağıtacağım için özür dilerim.
Bu konu hakkında ben yıllar önce @ttopchu üyeliğimle (sınırsız banlı şu an)
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/15487-azami-surat.html
şu konuyu açmıştım. Ve verilen cevap
"
Limitler otomobillerle aynı olmuştur. Daha önce defalarca konuşuldu bu konu. Kilitlenmiştir." olmuştu. (kilitli olduğundan alıntı yapamadım)
Daha sonra bende bu kilide sinirlenerek:
Nerde konuşuldu bilgi nerde resmi gazete de yayınlan dı mı linki nerde? şeklinde yeni bir başlık açtım.
Oraya verilen cevapta herşeyin her zaman yazılı olmadığı ve gerçek hayatın yollarda olduğu söylendi ve ben BANLANDIM. Nedeni ise kulaktan dolma bilgiler değilde çıkan yasanın nerde olduğunu sorgulamamdı.
Üzerinden 2 yıl geçtikten sonra hız sınırının otomobillerle aynı olmadığını savunan ben, yöneticiler tarafından aynıdır kardeşim diyerek banlanan ben, en azından yaptığım sorgulamanın ve banlandığım başlığın silinmesine rağmen; Adminimize bu başlığı açtığı için teşekkür ederim.
Ayrıca 2 ayrı yöneticiyede (adlarını hatırlamıyorum,)
bu konu çok konuşuldu hız sınırı arttırıldı diyerek başlık kilitleyen
ve nerde konuşuldu (tüm konuşmalar benim ilk açtığım başlıktan sonradır başlık 2006 tarihli kilit 2007 tarihli)yasa nerde dediğimde ise biraz yollara çıkta öğren herşey internet linkler değildir diyip beni banlayan (ban sebebim bir yöneticiye saldırada bulunmaktı galiba) diğer yöneticiye
de saygılarımı sunarım