80.000 tl motor önerisi

arkadaşlar merhaba
a1 ehliyet ile sürülebilen 125cc, naked, japon malı, yakışıklı bir motor almak istiyorum önerileriniz var mıdır ?

Mutlu bir motosiklet hayatı istiyorsan 80bin TL sana sağlam ve temiz ama biraz eski bir japon skuteri aldırır

Mutsuz bir motosiklet hayatı istiyorsan 80bin TL sana bipolar kişilik bozukluğuna sahip bir stres bombası şekilli bir naked da aldırır

Seçim senin ama bence ilk motorun seni mutlu etsin , motora binmek ve anı yaşamak dışında başka bir derdin olmasın

Tabi şunu da kendine sormalısın gerçekten motora mı binmek istiyorsun yada bu bir sosyal medya mecrasının etkisimi

Saygısızlık veya şüpheci bir amaç gütmüyorum , yeni birinin motor hayatına başlaması beni sadece daha mutlu eder

iyi düşün ve kendini iyi dinle kral 👑

Son düzenleme:
Mutlu bir motosiklet hayatı istiyorsan 80bin TL sana sağlam ve temiz ama biraz eski bir japon skuteri aldırır

Mutsuz bir motosiklet hayatı istiyorsan 80bin TL sana bipolar kişilik bozukluğuna sahip bir stres bombası şekilli bir naked da aldırır

Seçim senin ama bence ilk motorun seni mutlu etsin , motora binmek ve anı yaşamak dışında başka bir derdin olmasın

Tabi şunu da kendine sormalısın gerçekten motora mı binmek istiyorsun yada bu bir sosyal medya mecrasının etkisimi

Saygısızlık veya şüpheci bir amaç gütmüyorum , yeni birinin motor hayatına başlaması beni sadece daha mutlu eder

iyi düşün ve kendini iyi dinle kral 👑
merhaba öncelikle uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim aslında 1 tane öğretmenin kullandığı 40000 km de mt125 var 80.000 e bakımlı bir motor onu düşünüyordum.
sosyal medya mecrasının etkisi olduğunu düşünmüyorum ehliyeti yeni aldım ve yani motor sevgim bayadır var çin malını kimse önermediği için bende buraya danışmak istedim.

merhaba öncelikle uzun uzun yazdığınız için teşekkür ederim aslında 1 tane öğretmenin kullandığı 40000 km de mt125 var 80.000 e bakımlı bir motor onu düşünüyordum.
sosyal medya mecrasının etkisi olduğunu düşünmüyorum ehliyeti yeni aldım ve yani motor sevgim bayadır var çin malını kimse önermediği için bende buraya danışmak istedim.
Güzel güzel , çok sevindim , iyi geceler uykusuzluktan can vereceğim yoksa

iyi geceler güzel insan
Ben yine aynı öneriyi sunuyorum ama o mt125'i düşünüyorsan :

zincirin bolluğu
zincirdeki baklaların kıtırlığı
peglerin yamukluğu

basit bir fikir verebilir , bide öğretmeninin tipinden yaptığın analizi kullanıp şüpheci yaklaşırsan bu ticareten mutsuz çıkmazsın

Son düzenleme:
O paraya YBR125'te düşünebilirsin, sağa sola yatmasını manetlerden , elciklerin topuzunda ki çizikler ve ayak koyduğumuz yerlerin yamukluğundan . Zincirde ki bükülmüş yerlerden , stop ışığı , plakalıktan da anlayabilirsin. Ben bipolar kişilik bozukluğuna sahip bir stres bombası şekilli bir racing aldım. Eski olması daha mutlu ediyor insanı bence sana kalmış bir şey cefasını da sefasını da sen çekiceksin. MT125-CBR125R-CB125R-YBR125-CRYPTON düşünebilirsin.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
hocam ilk alacaksan 2014-15 MSX 125 tavsiye ederim. bunda ogrenirsin, km de yaparsin. bi arkadasima ilk motoru aldik, cok keyifli biniyor. 50 bandina bulursun, 30 da ekipmanlara gider, saglam ekipman dizersin.

Motosikleti
Yamaha XSR700
O paraya en yüksek model en düşük km bulabileceğin japon Honda Dio. Alır sorunsuz kullanırsın.

o mt125'i alıp kendine bu kötülüğü yapma kral , akılı adamsındır ve her malın bir fiyatının olduğu cümlesinin herşeyin DOĞRU bir fiyatı olduğu anlamına geldiğini biliyorsundur ... gerçek olamayacak kadar iyi ise gerçek değildir o yüzden sen paranı gerçeğe bas mutlu ol 🫰

Son düzenleme:
Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
o paraya ayağım yerden kesilsin, işim görülsün desem malaguti spectre gp125 alırdım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar