8 Günlük İstanbul - Akdeniz - Ege Turu

Bilecik taraflarında yol çalışmaları var, çok çile çekersiniz yoldan ve trafikten.

Arkadaslar merhaba su anda olimpostayiz rahat ve guzel bir yolculuk gecirdik elimizdeki fotograf ve videolari biraz rahatladikca paylasmaya devam edecegiz yarin kekova kas plaliyoruz doga ve manzara muthis!

Merhaba, aslinda dun 2 motor olarak gece cikan arkadaslardan once cikmistik dun sabah 7 civari istanbuldan ayrilip 14 civari afyonda yemek yiyip aksam 18 civari da antalya merkezine girdik. Yolda motorlardan birinde meydana gelen ufak bir problemden dolayi antalya sanayisine girdik oradaki isimizi hallettikten sonra kemere dogru yola ciktik dun geceyi kemerde konaklayarak gecirdik. Diger grup dun aksam 21 civari yola cikip 14 civari kemere geldiler kemerde bulusup birlikte olimposa geldik. Hala uyuyorlar :)

inşallah kazasız belasız geziyi tamamlarsınız..inşallah bize de nasip olur.. bana göre geziye sabah saatlerinde başlamak doğru karardı.

fotolar o kadar güzel ki sanki bende kendimi sizinle beraber hissettim.çok güzel vakit geçirmişsiniz.biz orda olamasak da gönlümüz sizinleee..:rendeer:

SAbırsızlıkla ayrıntılı yazıyı bekliyorum. Bende çok merak ettim.

Valla iyiki scooter ile gezmişiz. Race motor ile yola bakmaktan etrafımızdaki güzellikleri fark edemeyebilirdik. Güzelim havayı soluduk, doğanın sesini dinledik, gece kontak kapatıp yıldızları seyrettik, baykuş sesine ürperdik. Hayat buydu işte!

Gezi raporu ve tüm fotoğraflar ilk sayfada. Bu sayfada son mesaj olarak da yazmıştım ama silinmiş.

Son düzenleme:
Tüm katılan abilerime teşekkür ederim. İnşallah ilerde daha nice böyle geziler yaparız..

Valla iyiki scooter ile gezmişiz. Race motor ile yola bakmaktan etrafımızdaki güzellikleri fark edemeyebilirdik. Güzelim havayı soluduk, doğanın sesini dinledik, gece kontak kapatıp yıldızları seyrettik, baykuş sesine ürperdik. Hayat buydu işte!

Gezi raporu ve tüm fotoğraflar ilk sayfada. Bu sayfada son mesaj olarak da yazmıştım ama silinmiş.

Scooter tarz değişse bile evin önünde olması gereketn bir motordur.Hem ana motor hemde ikinci motor olarak her işi görür.:cat:.Nitekim bu gezi gayet net ortaya koymuş.Hatta ben Avrupayı bile gezmeyi düşünüyorum.

Harbidende gitmiş kadar oldum.Paylaşımınız için Teşekkür ederim Yüreğinize sağlık...:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar