8. Geleneksel Motosiklet.NeT Kocaeli Yuvacık Gezisi 1 Haziran 2014 Pazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özel Sektör...
Orduya gitmem gerekiyor. Yağmur değil Özel sektör vurdu.
Fikrim ertelensin hatta 2 hafta(Hafta sonu da orada kalırsam yine gelemeyebilirim...) ama yarın için daha kısa bir tur düzenlenebilir. Turlamak isteyen ıslansa bile eve yakın olurlar...
Bu arada artık her hafta bir tur planlanmasından yanayım. Ben Anadolu yakasındayım bu turlarda devamlı olmak isterim.
Selamlar
Volkan

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Her hafta 1 tur mu :) MT bu yuvacık gezisini bile zorla yapıyor. Senede 1 gezi. Çok aktifiz çok..

Herkese selamlar.

Yağmurda motorsiklet süren biri olarak şunu diyebilirim; doğru giyim tarzı ve sürüşü ile oda keyifli ve herkesin düşündüğü gibi eziyet verici de değil lakin takip mesafesini artırırp ve daha yumuşak sürmek gerekir. Böyle gezilerin hep iyi havalarda değil bazende böyle farklı hava şartlarında sürücüne tecrübe ve insan, makine ve doğa mücadelesi sağlayacaktır. Yoksa sizlerin haftasonu süper havada süper motoru ile Cafe önünde piyasa yapan tiplerden farkınız kalmaz😄

Yağmur sebebi ile katılmaktan vaz geçtim. Eğer gezi ertelenmezse gidecek arkadaşlara şimdiden kolaylıklar diliyorum....

yağmur nedeniyle bizde katılamıyoruz malesef. giden arkadaşlara iyi eğlenceler.. -6

Super Moderator
Yağmur yarın sabah istanbul ve kocaelide gözükmüyor
öğleden sonra yağış olasılığı var bilginize

yağmur sebebiyle geziye katılamayacağım :(

bir dahaki sefere görüşmek üzere.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yagmurda kaskimin visorunu sile sile gitmeyi hic sevmiyorum.heleki uzun yolda cekilmez olur. Gitmekten vazgectim.gidenlere iyi yolculuklar.. gunler uzun yaz uzun ilerleyen zamanlarda insallah.

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Yağmurda sürmenin nesinden keyif alırsınız anlamamki ? Görüş mesafesi azalıyor hem sizin hem diğer sürücülerin, zaten zor bela görünüyoruz. Fren mesafemiz uzuyor, yağmurluğumuz yoksa ıslanan elbisemiz ağırlasıyor, motorumuz berbat oluyor. Açıkcası ben hic keyif almıyorum, keyif almak icin çıkcağımız gezi çileye dönüşebilir. Neden haftaya ertelenmiyor ısrarla onuda anlamış değilim. Hava tahminleri birbirni tutmuyor işimiz şansa kaldı.

1 ay sonra yapsak ne olur...ulan fuarda böyle alakasız bir zaman diliminde yapılır hep dötümüz donarak gideriz...yine aynı durum gara düzen devam ediyor...1 Temumuzda yapsak ne olur...

inşallah sabah 7 de kalkıp dışarı baktıgımda hava içimi ısıtır :) tek temennim bu

Motosikleti
Honda sh125
ertelensin bence gitmek isteyenlerde gidebilsin katılım cok az olur dıye düşünüyorum hiç riske girmeye gerek yok saygılar

Yagmur muhalefetinden dolayi bende gelemiyorum giden arkadaslarada iyi eglenceler haftaya olursa daha iyi olur kanimca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar