güzel kardeşim gv250 al inan pişman olmazsın 2.ellerine bak olmadı biraz daha sabret gv250 al yazdığın motorların hepsini tadımlık kullandım alamıyosan daystar 250 al
Cbr kullandım, GD sahibi oldum. İkisi de güzel aletler. Ancak 2.el ve yıpranmış japon yerine o fiyata 0 alet varken tercih 0 motor olmalı. Honda da küçük motorlarda mühendislik harikası yaratmıyor. Üstelik GD'nin teknik verileri CBR'dan daha üstün, araştırırsanız rahatlıkla bulabilirsiniz.
Biraz daha koy crf li ol.
Değerli Seki zontes demişsin ama sonrası yok. Arkadaş ile benim zontes videosunun altında yazıştim. Farketmeden 2. El cbr almam yazmıştım tam da senin gibi. Boşver ellemeyin onlar ellenmiş capon alsınlar. Karar verilmiş zaten bence. İyi günler.1 - GD250N
2 - TNT 25
3 - Zontes S250
8500 TL'ye CBR250R zaten çöptür. İkinci elleri boşver, sıfır al. GD250N bunlardan iyi bir seçenek ancak hiç tutulmadı. Geçen gün ilk defa yolda bir tane gördüm. Alırsan memnun kalırsın fakat artçı konforu sıfırdır, artçıya doğru dürüst oturacak yer bile yok. Bajaj iyidir ancak ben titreşiminden rahatsız oluyorum diyebilirim. Bir tık aşağıda olsa düşünme al derdim. Bence bir deneyip öyle karar ver.
Daelim'in kalitesinin Hyosung'dan hiçbir farkı yoktur ancak o da pek tutulmadı. Sakın ola da ucuz diye kazalı Japon alayım deme. Japon'un ölüsü bile Çinli'den iyidir safsataları bitti artık.
Bence sym wolf'u da değerlendir.