8.000 YTL'ye Sıfır veya 2. El Hangi Motor?¿

arkadasım 9000 bulurum dersen kavazaki er 6n var 2006 model satan arkadasa ufak geliyo makina aldıgı fiyattan 1800 ytl düşük veriyo alet sıfırdan farksız tafsiye ederim ilgilenirsen [email protected] msn'de konusuruz..

ha bide yamaha tunder race yamaha yzfr1 var 9000 ytl ufak tefek masrafı var 1000 ytl yi bulmaz

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaslar iyi akşamlar motor almak istiyorum ama kararsızım tercihim chopperlardan yana yanlışsa yazım kusura bkmayın hangi motorla baslamam lazım?

motor

son fıyat 9000ytlye 99model zx9 vereyım 2 3mılyarına kredı kartıda cekebılırım taksıtlı motor 35bınde 5327750790

Yamaha Virago 535 / 2000 Model

Yamaha Virago 535 / 2000 Model

Pırıl pırıl, tertemiz, full aksesuar, kapalı otopark motoru.

2.El satılıklar ilanlarına bak.

Kardeş bende çok uzun zamandır arıyorum forum takip ediyorum bir sürü makine gördüm baştan söyleyeyim bende yeniyim sen ne biliyorsan bende onu biliyorum duyduklarım bilenlerin gözlemleri =+= hyosung diyor ben bir kere motor sesini duydum biraz kullandım ve tamam dedim çok farklı iyi duruyor şimdi 250 Comet almak için uğraşıyorum senin kadar param olsa hiç düşünmem gider GT 250 R alırım dikkat edersen kullanan arkadaşlar memnun ve burada testi yapıldı bulursam sana aktarırım ne alırsan al hayırlısı olsun kazasız belasız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar