200ns nasıl supersport birincisi ya.Makina naked.Öyle ayrı bir katagori ödülü falan mı var onun birincisi mi?
Ya 10 küsür bine verince rs modelini, satıldı baya. onu diyorlardır. Mal kötü, birinci olsa ne olur.
200ns nasıl supersport birincisi ya.Makina naked.Öyle ayrı bir katagori ödülü falan mı var onun birincisi mi?
S.a arkadaşlar parama göre 2. El motorlara baktım forumlara girdim okudum videolar izledim ama keşke yapmasaydım )) şu yazacağım motorlardan hangisini alsam daha az skıntı yaşarım bide size sorayım
Naked ve cruiser karışık çünkü bütçe kısıtlı olunca her seçeneği değerlendiriyorsun
Bajaj pulsar 200 ns
Sym wolf 250ni
Benelli tnt25
Hysoung qv 250
Dealim daystar 250
Mondial Rx3i evo
Bazıları 9.000 den yüksek artık iyi pazarlık yapıp biraz borç alıp arayı kapatacaz
O paraya inazuma alırsın.
Benelli, Bajaj'dan cok farkli degil. TNT 25'de de zirilti, stop etme, sargi yakma vs. gibi sorunlar var. Ayrica servis hem yaygin degil hemde genelde kalitesiz.
Arladaşlar 2014 model sym wolf kazasız 11.000 km de aksesuarda var ufaktan, elimdeki para yetiyor bir miktarda bana kalıyor alınır mı ?
Yazın uzun yola gezilere çıkacağım kamp atacağım dağ başında yarı yolda bırakmaz değil mi beni
Acil yorum arkadaşlar