8.000-9.000 arası motorlarda kararsızım

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
S.a arkadaşlar parama göre 2. El motorlara baktım forumlara girdim okudum videolar izledim ama keşke yapmasaydım )) şu yazacağım motorlardan hangisini alsam daha az skıntı yaşarım bide size sorayım
Naked ve cruiser karışık çünkü bütçe kısıtlı olunca her seçeneği değerlendiriyorsun
Bajaj pulsar 200 ns
Sym wolf 250ni
Benelli tnt25
Hysoung qv 250
Dealim daystar 250
Mondial Rx3i evo

Bazıları 9.000 den yüksek artık iyi pazarlık yapıp biraz borç alıp arayı kapatacaz

Aleykümselam

Bu şeçeneklerden sonra Benelli Tnt 25

DKN

ya hep ya hiç kafasında olduğumdan kararsız bile kalmadım. xmax 250 gibi bi seçenekte yoksa o paraya doğan slx alınır :)

Değerli mehmet_2026 boyun 175 den az ise rx3i yi düşünme. 175 den fazlaysan sıkıntısız binersin. Çadırdan kamptan bahsediyorsun. Kampçının motorudur
rx3i evo. Uzun yolda üzmez ,titreşimi çok az ,sıvı soğutma, enjeksiyon ,3 çantada 65 litre çanta kapasitesi düşük değil orta yakıt, sıkıntısız yedek parça
seni güzeller güzeli ülkemin her yerine götürür. SELAMLAR.

cxe

Benelli, Bajaj'dan cok farkli degil. TNT 25'de de zirilti, stop etme, sargi yakma vs. gibi sorunlar var. Ayrica servis hem yaygin degil hemde genelde kalitesiz.

Kullanici dostu 250cc inazuma ve cbr 250'dir. KTM ve Yamaha'nin 250cc'leri de vukuatli.

Benneli tnt 25 şehir içi memnunlarda uzun yolda çok yoruyor diyorlar. 110 dan sonra titreşim yormaya başlıyormuş. (kullanmadım forumda okuduklarımdan anladıklarım)

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
Benelli, Bajaj'dan cok farkli degil. TNT 25'de de zirilti, stop etme, sargi yakma vs. gibi sorunlar var. Ayrica servis hem yaygin degil hemde genelde kalitesiz.

Zırıltı yanlış montaj yüzünden oluyor genelde. Malum, ülkede tork anahtarı diye bir şey yok. Depo altına şilte serilince sorun çözülüyor.
Stop etme sorunu yok. İlk parti cihazlarda yazılım ya da oksijen sensörü sorunluydu. 6 aydır kimsede stop sorunu duymadım.
Sargı yakma sıkıntısı var. Belki gene ilk seriyle alakalıdır, sonradan alanlarda pek görülmüyor.

Servis konusunda da haklısınız. Servis varla yok arası, geneli merkezle motor arasında aracılık yapıyor sadece.

RX3 kamp yapılabilecek, çantalarının üzerine çadır v.s. kamp malzemelerini de atabileceğin güzel bir motor. Yakın dönemde Face sayfalarında denk geldim, 30 - 35.000 km. yapmış rx3 motorsiklet fotografları paylaşılmıştı. İncelenmeli diye düşünüyorum. Şimdiden seçiminiz hayırlı olsun.

Arladaşlar 2014 model sym wolf kazasız 11.000 km de aksesuarda var ufaktan, elimdeki para yetiyor bir miktarda bana kalıyor alınır mı ?
Yazın uzun yola gezilere çıkacağım kamp atacağım dağ başında yarı yolda bırakmaz değil mi beni
Acil yorum arkadaşlar

cxe

Kamp yapmayi seviyorsan en mantikli makine bu sartlar altinda RX3

Daelim Daystar benim motorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim. Diğerlerini bilmiyorum...

Arladaşlar 2014 model sym wolf kazasız 11.000 km de aksesuarda var ufaktan, elimdeki para yetiyor bir miktarda bana kalıyor alınır mı ?
Yazın uzun yola gezilere çıkacağım kamp atacağım dağ başında yarı yolda bırakmaz değil mi beni
Acil yorum arkadaşlar

adam yurtdışına çıkacakmış haftaya hafta içi gidecem bakmaya
Yok mu yorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar