usta ben ikisinide kullandım rus motorun yapısına bağlı birincisi ızh motor dediğin zaman ıj girer işin içine göçmen rusu girer bide türkiyede toplama uçsom lar girer eğer uçsom sa ver 300 lira sürüsüne bereket göçmense bakımlıysa motor 500 600 liraya bulursun tabi bu dediklerim plaka olmak şartıyla ıj sa 400 e buluruz ama araman lazım plakalısını bulmak zor varsada adam çok ister klasik der ki eski ama klasik sayılmaz hele 76sı hiç sayılmaz magnte 3 yada 4 yazıodur yanında motorun mavi beyazdır büyük ihtimal. üzerine alacaksan bin lira yap takas

yada yedi yüz elli bendede motoran 100 mtr sport var benzini ideal 2012 benimki güzel motor rus motorda alıp satarım. parçası yok bu arada bu sene bulamadım yani getirmedi parçacı anca kahraman maraş antep karaman mut ta felan bol parçası. hız konusuna gelince motorun çekimi iyi olunca o çekimi beygiri iki dişliyle hıza çevirebilirsin ben o motorla 200 yaptım yaptım yapmasınada güvenli değil ben uçsom la yaptım hele onunla hiç güvenli değil. ama göçmen veya ıj sa ve iyi baktıysa bişey diyemem git ustaya anlarsa oynasın biraz büyütsün dişlini çekimden düşer ama düşsede fark edemen yap hızını ama o motor tam dağ motorudur avcı motorudur varsa sizin orada yörük köyü git plakasızını yüz liraya alırsın benim diyeceğim motorun temizse yeniyse başa baş takas diosa güle güle de adamlara gönder.
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:53 ----------
ha son olarak rus motoru alırsan jawa karbiratörü tak yazında hava filtresi kullanma yakıtın yarı yarıyadan fazla düşer usta 10 krş a yani yüz binliraya düşer tabi binişinede bağlı