75 tl daha istedi kurs

İyi akşamlar arkadaşlar . B ehliyetim var. Motor için kaydoldum . 2 yere sordum 250 tl dedililer. Bende kaydoldum . 100 tl önden ödedim 2-3 gün sonra direksiyon sınavına girecem kurs yetkilisi dedi 150 daha verecen 150 yi anladık ama 75 te sınav harcı şok oldum. Bana 75 ten bahsetmediniz 250 kurs ücreti 200 küsürde trafige verirsin dediniz dedim ama kabul etmiyorlar başıma 75 tl daha çıkardılar ben de verin 100 tl mi ben başka yrrden çıkartıcam ehliyetimi dedim v.s... tartıştık ne ben nede onlar geri adım atmadılar. Ama kesinlikle 75 tl sınav harcını söylememişlerdi ne yapıcam ben şimdi

hocam genelde öyle olur ama sınav harcı 75 tl değil 50 tl civarı olması lazım, ilçe milli eğitim müdürlüğünü arayıp net fiyatı öğrenin. Kursa ben kendim yatıracağım bankadan deyin. Ben geçen sene kendim yaptırmıştım, kurs sizden sınav harcını fazla almaya çalışıyor.

50 tl meb e 25 ı kendılerıne almak ıcın ıstıyolar vermezsenız sınava gıremezsınız

sınava sokmazlar, harcı ödemedin diye, keşke başta harc ucretlerini sorsaymışsın. Ben kursa yazıldığımda veya birine ön ayak olduğum da gittiğimiz kurslara derim, sınav harçları bize ait, sadece kurs ücretinizi söyleyin diye en güzeli bu.

Ayrıca kurs ücretin uygun, bence uğraşma yatır ücreti, bu fiyatlara kurs yok gibi artık

E bende onlara ka kusturmassam adam degilim son kerteye kadar direnicem.

Aynı durum benim de başıma gelmişti, dedim ki "Arkadaşım ben size her şey bu kadar mı diye sormadım mı üstüne basa basa" diye bu direksiyon harcı ama ayrı dedi. Beni bağlamaz evraklarım ile ödememi geri veriyorsunuz o zaman ben de gider başka yerde alırım dedim. Olmaz öyle şey tut aşağı vur yukarı 20 TL daha verdim.

Bizi bu kurs catisi altinda insanlarin ihtiyaclarini gidermek. Bahanesiyle soygun yapan kurumlara mahkum birakan devletime cok. Kiziyorum
Egitim ? Egitim yoook. 75 daha ver sinav var ! Egitim ? Egitim yok bi 40tl daha atsana saglik raporu… kufur kufur kufur. Anladiniz siz

Bizi bu kurs catisi altinda insanlarin ihtiyaclarini gidermek. Bahanesiyle soygun yapan kurumlara mahkum birakan devletime cok. Kiziyorum
Egitim ? Egitim yoook. 75 daha ver sinav var ! Egitim ? Egitim yok bi 40tl daha atsana saglik raporu… kufur kufur kufur. Anladiniz siz

Durum aynen bu. Çok iyi özetlemişsin

200 250 300 hadi tamam şu an kırşehir denen ildeyim ve mecburiyeten ehliyet aldım 400 tl buna ne dersiniz bunlarda namus -lere düşmüş

bende 7 aydır direksiyon sınavına gireceğim hep araya bişeyler girip iptal oluyormuş bu cumartesi diyorlar bakalım umarım yine ertelemezler yoksa kötü yerlere gidecek, bu yaz gününde insanı kanser ettiler.

İster onlar. Hatta sen 75 değil 150 veriyim desen hayır bile demez, alırlar. En iyisini yapmışsın. Demekki almalarına gerek yokmuş. Çünkü gerçekten gerekli bi para olsaydı sittin sene uğraşsan vermeden halledemezdin işini.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar