71. Bol d'Or Yarışları

Super Moderator
[bos]
boldor71138sa8.jpg

KISACA BOL D'OR:

Bol d'Or bu yıl 71.si yapılan, motosikletler için olduğu kadar 3er pilotlu takımlar ve pilotların kendileri için de ciddi bir dayanıklılık sınavı olan 24 saatlik yarıştır.

24 saat devam eden bu yarışta, yarış stratejisi, takım ruhu, fiziksel ve zihinsel hazırlık, teknik ve teknolojik eğitim ve destak "altın kase"ye ulaşmak için katılımcılara yardım edecek kriterler.

Ondan fazla ulustan pilotun ve takımın yarıştığı Bol d'Or kapsamında gerçekleştirilen şovlar, tanıtımlar ve konserlerle organizasyon adeta bir festival havasında geçmektedir.

presentation2.jpg

15 Eylül Cumartesi günü Türkiye saatiyle 16.00'da başlayan Bol d'Or'un son 6 saatini EuroSport'tan takip edebilirsiniz.

boldor138gk1.jpg
[/bos]

Moderatör tarafında düzenlendi:
bende bu ne yarışı diyordum seyrediyordum ama anlamamıştım teşekkurler sayende sıralama turları veya antremandır değimin bir yarışolduğunu bilmek guzel

ben de merak etmiştim, hatta le mans gibi birşey heralde dedim 24 saat süren.
paylaşım için teşekkürler

Super Moderator
boldoryamaha94138il9.jpg
MotoGP'den tanıdığımız Carlos Checa'nın kardeşi Davis Checa, Sébastien Gimbert ve Olivier Four'dan oluşan Yamaha G M T takımı Bol d'Or'u 6 yıldır birinciliği elde eden Suzuki takımının önünde bitirerek şampiyon oldu.

Web Sitesi
Yarış Sonuçları

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar